αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτό που όλοι περίμεναν: Το Tinder φέρνει video chat

Αυτό που όλοι περίμεναν: Το Tinder φέρνει video chat

Μια λειτουργία που μάλλον περίμεναν πολλοί χρήστες, φέρνει το Tinder εν μέσω πανδημίας. Το διάσημο dating app, θα λανσάρει λειτουργία για video chat, μέσα στο τρίτο 3μηνο του τρέχοντος έτους. Αυτό ανακοίνωσε η μητρική εταιρία, Match.

Ο covid-19 και τα περιοριστικά μέτρα που εφαρμόστηκαν σε πολλές χώρες, επιβράδυναν την ανάπτυξη των χρηστών του Tinder. Και έτσι η πλατφόρμα αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα, και να ξανακερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Η Match δεν έδωσε ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το πότε θα λανσάρει τη νέα λειτουργία. Σημείωσε πάντως ότι «τεστάρει τα νερά» μέσω του App Plenty of Fish το οποίο επίσης έχει στην «ομπρέλα» της. Εκεί λάνσαρε ήδη μια one-to-many live streaming λειτουργία και τα αποτελέσματα είναι ανώτερα των αρχικών προσδοκιών, όπως σημειώνει η εταιρία.

«Καθώς οι χρήστες έδειξαν έντονη προθυμία για ραντεβού με βίντεο, οι ομάδες προϊόντων και μηχανικών μας σε όλο τον κόσμο κινητοποιήθηκαν γρήγορα για να αναπτύξουν δυνατότητες συνομιλίας μέσω βίντεο σε πολλές από τις πλατφόρμες μας», έγραψε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Match Group, Shar Dubey, σε επιστολή του προς τους μετόχους .

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + 15 =