αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτό είναι το videogame με τα περισσότερα downloads μέσα στις καραντίνες

Αυτό είναι το videogame με τα περισσότερα downloads μέσα στις καραντίνες

Τι κι αν κυκλοφόρησε το 2018, το Among Us ήταν χωρίς αμφιβολία -και όπως έχουν δείξει τα νούμερα- το «φαινόμενο» του 2020. Ο τίτλος της InnerSloth εκτινάχθηκε στα charts των iOS και Android πέρυσι και έμελλε από τις αρχές του χρόνου να χαράξει χρυσή πορεία όχι μόνο στις mobile συσκευές, αλλά και στο Steam. Μάλιστα, πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του και στο Nintendo Switch.

Τώρα, μια νέα αναφορά ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας από το Apptopia, σχετικά με τα συνολικά downloads των mobile παιχνιδιών για την παγκόσμια αγορά μέσα στο 2020. Σύμφωνα, λοιπόν με τα charts που δημοσιεύτηκαν, το Among Us κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση ξεπερνώντας τα επίσης πολύ επιτυχημένα PUBG Mobile και Roblox. Συγκεκριμένα, ξεπέρασε τα 41 εκατομμύρια downloads για την αγορά της Αμερικής, ενώ κατέβηκε σε περισσότερες από 264 εκατομμύρια συσκευές παγκοσμίως. Το αξιοσημείωτο είναι πως απέχει σχεδόν 40 εκατομμύρια από το Subway Surfers που βρίσκεται στη δεύτερη θέση παγκοσμίως.

Τον περασμένο Νοέμβριο μάθαμε ότι περισσότεροι από μισό δισεκατομμύριο άνθρωποι έπαιξαν το Among Us στις πλατφόρμες που είναι διαθέσιμο, ενώ μάλιστα υπάρχει στα σκαριά και η έκδοση των Xbox One και Xbox Series X | S.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × three =