αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτό είναι το Surface Laptop που παρουσίασε η Microsoft (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είναι το Surface Laptop που παρουσίασε η Microsoft (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Microsoft βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας αποκαλύψει μια νέα προσθήκη στην επιτυχημένη σειρά Surface. Ο λόγος, μα φυσικά για το Surface Laptop. Πρόκειται για μια νέα πρόταση των 13,5 ιντσών η οποία σχεδιαστεί να είναι συμβατή με το νέο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας, τα Windows 10 S.

Η εταιρεία ανέφερε ότι το target group του συγκεκριμένου laptop είναι οι μαθητές. Το υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας, Panos Panay, ανέφερε κατά την παρουσίαση της συσκευής επί σκηνής: «Ζητούσαν ένα laptop, ζητούσαν ένα Surface Laptop. Επομένως, δημιουργήσαμε ένα Surface Laptop και είναι υπέροχο». Ένα teaser βίντεο που δημοσιεύθηκε, ξεκαθαρίζει απόλυτα ότι αποτελεί μια high-end συσκευή που στόχο έχει να προωθήσει το νέο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας, τα Windows 10 S. Καθώς τρέχει τη συγκεκριμένη έκδοση του λειτουργικού, οι μόνες διαθέσιμες εφαρμογές θα είναι αυτές του Windows Store, εκτός και αν επιλέξετε την αναβάθμιση σε Windows 10 Pro.

Όπως διαβάζουμε στο Digitallife.gr, χρησιμοποιεί οθόνη PixelSense των 13.5 ιντσών με τον Panay να αναφέρει ότι αποτελεί την πιο λεπτή LCD αφής που δημιουργήθηκε ποτέ και τοποθετήθηκε σε ένα laptop. Εξοπλίζεται με τους τελευταίους επεξεργαστές της Intel, Core i5 και i7 και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαμορφώνεται στις 14.5 ώρες. Η Microsoft ισχυρίζεται ότι το Surface Laptop είναι πιο γρήγορο από το i7 MacBook Pro και ότι έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας σε σχέση με οποιοδήποτε MacBook Air της αγοράς. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι δεν διαθέτει τρύπες για το ηχείο, καθώς αυτό βρίσκεται από κάτω από το πληκτρολόγιο.

Η τιμή του ξεκινά από τα $999 για την έκδοση με Core i5, 4GB RAM και 128GB SSD και θα κυκλοφορήσει από τις 15 Ιουνίου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − 9 =