αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτό είναι το skill που θα σε κάνει περιζήτητο στην αγορά εργασίας του μέλλοντος, σύμφωνα με τον Mark Cuban

Αυτό είναι το skill που θα σε κάνει περιζήτητο στην αγορά εργασίας του μέλλοντος, σύμφωνα με τον Mark Cuban

Ζούμε σε έναν κόσμο που αλλάζει πολύ γρήγορα. Αυτό επιρεάζει φυσικά και την αγορά εργασίας. Και δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν ότι σε μερικά χρόνια αρκετές από τις δουλειές θα γίνονται αυτοματοποημένα από ρομπότ.

Και πως μπορείς να «επιβιώσεις» επαγγελματικά μέσα σε αυτό το πεδίο; Ο αυτοδημιούργοτος εκατομμυριούχος και επενδυτής, Mark Cuban, λέει ότι υπάρχει ένα skill που μπορεί να σε κάνει περιζήτητο στην νέα εποχή.

«Η αυτοματοποίηση μοιραία θα φέρει αύξηση της παραγωγής και θα αλλάξει την ίδια τη φύση της εργασίας. Όμως στις πραγματικές δουλειές θα χρειαστεί κάτι πολύ διαφορετικό.» λέει ο Cuban, που πιστεύει πως η σημαντικότερη ικανότητα που χρειάζεται να έχει κάποιος είναι η δημιουργική σκέψη.

Με απλά λόγια, είναι η ικανότητα κάποιου να βρίσκει λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα προβλήματα. Με την καινοτομία στο επίκεντρο. Αυτό είναι δύσκολο να γίνει… από ρομπότ. Τουλάχιστον με τα τωρινά τεχνολογικά δεδομένα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 1 =