αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτό είναι το Huawei Mate 9 Pro και έχει κυρτή οθόνη

Αυτό είναι το Huawei Mate 9 Pro και έχει κυρτή οθόνη

Οι φήμες που ήθελαν τη Huawei να ετοιμάζει τη διάθεση μιας νέας έκδοσης του Mate 9 flagship smartphone επιβεβαιώθηκαν, με την εταιρεία να προχωρά στην επίσημη παρουσίαση του Huawei Mate 9 Pro στη Κίνα. Τόσο το συγκεκριμένο smartphone, όσο και η απλή έκδοση, το Mate 9, θα κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στη Κίνα αυτή την εβδομάδα, ενώ η έκδοση Porsche Design θα κυκλοφορήσει στα μέσα Δεκεμβρίου.

Σε αντίθεση με το Mate 9 που καταφθάνει με οθόνη 5,9 ιντσών full HD (1080p), η Pro έκδοση (που είναι σχεδόν όμοια με το Porsche Design Edition, εξαιρώντας την πολυτελή κατασκευή) έρχεται με κυρτή οθόνη των 5,5 ιντσών, η οποία υποστηρίζει την αρκετά υψηλότερη ανάλυση των 2560 x 1440 pixels. Παράλληλα, ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος από την πίσω πλευρά του Mate 9 έχει πλέον μετατοπιστεί στη μπροστινή πλευρά και έχει τοποθετηθεί κάτω από το πλήκτρο «Home» σε μια προσπάθεια να καταστεί ευκολότερη η χρήση του από τους υποψήφιους αγοραστές της συσκευής. Όπως αναφέρει το Digitallife.gr, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά παραμένουν τα ίδια, με το Kirin 960 SoC να υπόσχεται μια ομαλή και απροβλημάτιστη λειτουργία. Στο πίσω μέρος, ο χρήστης θα συναντήσει κάμερα διπλού φακού, ενώ οι ενεργειακές απαιτήσεις καλύπτονται από μια μπαταρία των 4.000mAh.

Σύμφωνα με τη Huawei, το Mate 9 Pro θα είναι διαθέσιμο για αγορά στην Κίνα στη τιμή των $685 για την έκδοση με 4GB RAM/64GB ROM και στα $775 για την έκδοση των 6GB RAM/128GB ROM. Παρά την προσμονή πολλών για το αντίθετο, η εταιρεία δεν αποκάλυψε κάποια έκδοση με αποθηκευτικό χώρο των 256GB, όπως φημολογούνταν μέχρι πρόσφατα, ενώ δεν έγινε γνωστό αν η συσκευή θα κάνει το ντεμπούτο της και σε κάποια άλλη αγορά εκτός Κίνας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 8 =