αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτό είναι το email που στέλνει η Yahoo για την κοινοποίηση δεδομένων των χρηστών στην νέα «επιχειρηματική οικογένεια» της

Αυτό είναι το email που στέλνει η Yahoo για την κοινοποίηση δεδομένων των χρηστών στην νέα «επιχειρηματική οικογένεια» της

Όπως είναι γνωστό, η κάποτε παντοδύναμη Yahoo κατέλειξε στα χέρια της Verizon. Μετά την εξαγορά της, είναι πλέον μέλος της Oath, μιας εταιρείας ψηφιακών και κινητών μέσων, με περισσότερες από 50 επωνυμίες επωνυμίες παγκοσμίως.

Τώρα, η Yahoo στέλνει ένα email στους χρήστες της για να ενημερώσει για την «νέα εποχή», αλλά κυρίως να πει ότι θα μοιραστεί πληροφορίες των χρηστών και με τα άλλα μέλη της νέας της «επιχειρηματικής οικογένειας». Με σκοπό, όπως λέει, να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες.

Διαβάστε ολόκληρο το email που στέλνει η Yahoo

«Η Yahoo είναι πλέον μέρος της “Oath”, μιας εταιρείας ψηφιακών και κινητών μέσων, με περισσότερες από 50 επωνυμίες επωνυμίες παγκοσμίως (συμπεριλαμβανομένων των Yahoo, HuffPost, Engadget, TechCrunch, Moviefone και Makers), και μέλος της οικογένειας εταιρειών της Verizon εργαζόμαστε για να διαμορφώσουμε το μέλλον των μέσων ενημέρωσης. H Oath έχει ως στόχο τη δημιουργία μιας παθιασμένης και αφοσιωμένης κοινότητας χρηστών αναπτύσσοντας περιεχόμενο και προϊόντα που εμπνέουν και διασκεδάζουν τον κόσμο.

Ως μέρος της αποστολής μας, αρχής γενομένης στις 18 Σεπτεμβρίου 2017, είναι να κοινοποιήσουμε κάποιες πληροφορίες του χρήστη στην Oath και την οικογένεια των εταιρειών Verizon. Η κοινοποίηση αυτών των πληροφοριών γίνεται με σκοπό την επιχειρηματική ενοποίηση, έτσι ώστε ο νέος οργανισμός της Oath, που περιλαμβάνει τις εταιρείες αυτές, να τις χρησιμοποιήσει για να σας προσφέρει πιο εξατομικευμένες διαφημίσεις, συναρπαστικό περιεχόμενο, καινοτόμα προϊόντα καθώς και για άλλους αναλυτικούς σκοπούς, σύμφωνα με τις πολιτικές ιδιωτικού απορρήτου που τις διέπουν. Η Yahoo μπορεί επίσης να λάβει παρόμοια δεδομένα σχετικά με εσάς από τους οργανισμούς της Oath και της Verizon.

Ο τύπος των πληροφοριών του χρήστη που είναι πιθανόν να κοινοποιηθούν στην Oath και εντός της οικογένειας των εταιρειών Verizon είναι ο ίδιος τύπος πληροφοριών που χρησιμοποιούσε στο παρελθόν η Yahoo για να προσφέρει κορυφαία για τον κλάδο προϊόντα και υπηρεσίες. Σε αυτές περιλαμβάνονται πληροφορίες του λογαριασμού σας, όπως οι πληροφορίες της εγγραφή σας (δηλαδή, το όνομά σας, η διεύθυνση του email και η ηλικία σας), τα ενδιαφέροντά σας, ο τύπος των υπηρεσιών που χρησιμοποιείτε, τα ID των cookie και των συσκευών, διευθύνσεις IP, πληροφορίες τοποθεσίας και πληροφορίες των δραστηριοτήτων στους δικούς μας ιστότοπο, το λογισμικό και άλλες υπηρεσίες καθώς και άλλες πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με εσάς όπως περιγράφονται στην Πολιτική απορρήτου.

Το απόρρητό σας είναι σημαντικό για εμάς. Ο τρόπος με τον οποίον η Yahoo και η Oath προστατεύει τις προσωπικές σας πληροφορίες και ποια δεδομένα κοινοποιούνται τρίτα μέρη έξω από αυτές Oath και την οικογένεια των εταιρειών Verizon δεν έχει αλλάξει. Η Yahoo EMEA Όροι παροχής υπηρεσιών και Πολιτική απορρήτου συνεχίζουν να ισχύουν, όταν βρίσκεστε σε έναν ιστότοπο Yahoo, χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή Yahoo ή αλληλεπιδράτε με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τις τεχνολογίες μας.

Η ενσωμάτωση της Yahoo στον νέο οργανισμό της Oath είναι μια διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Διαχειριζόμαστε με προσοχή τα δεδομένα σας κατά τη διάρκεια αυτής της μεταβατικής περιόδου και θα σας ενημερώσουμε σύμφωνα με την Yahoo EMEA Πολιτική απορρήτου όταν προκύψουν επιπλέον σημαντικές αλλαγές.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με ποιες πληροφορίες είναι πιθανόν να κοινοποιηθούν και τις προτιμήσεις που έχετε στην διάθεσή σας για να διαχειριστείτε τις πληροφορίες σας, παρακαλούμε ελέγξτε τις Συχνές ερωτήσεις».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 10 =