αρχικηVIRALΑυτό είναι το best seller βιβλίο της Amazon. Και έχει 266 κενές σελίδες

Αυτό είναι το best seller βιβλίο της Amazon. Και έχει 266 κενές σελίδες

Πρόκειται ίσως για το πιο γρήγορο ανάγνωσμα. Το βιβλίο του Michael J. Knowles με τίτλο “Λόγοι για να ψηφίσετε τους Δημοκρατικούς”, παρόλο που απαρτίζεται από 266 λευκές σελίδες, κάνει χρυσές πωλήσεις και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των best-sellers της΄Amazon.

Το βιβλίο αποτελεί μια σαφή προσπάθεια για να τρολάρει τους Δημοκρατικούς και όπως ήταν αναμενόμενο, έχει προκαλέσει πανικό στο διαδίκτυο. Περιέχει μια σελίδα περιεχομένων-επικεφαλίδων, μια βιβλιογραφία και τις 266 κενές σελίδες, όπως σημειώνει το News247.gr.

Ο Knowles είναι απόφοιτος του Γέιλ και ανταποκριτής για την εφημερίδα “Daily Wire”, μιας συντηρητικής ιστοσελίδας. “Αυτό που είναι πραγματικά σπουδαίο σε αυτό το βιβλίο είναι πως μπορείτε να πάτε από το εξώφυλλο στο οπισθόφυλλο σε μόλις 15, 20 δευτερόλεπτα” δήλωσε χθες ο Knowles στο “Fox & Friends”.

Η ιστοσελίδα παραγγελιών του βιβλίου διατυμπανίζει ότι αποτελεί “την πιο διεξοδικά ερευνημένη και με συνέπεια απολογία του Δημοκρατικού Κόμματος μέχρι σήμερα”.

“Οι λόγοι για να ψηφίσετε τους Δημοκρατικούς: Ένας περιεκτικός οδηγός’ είναι μια πολιτική πραγματεία που σίγουρα θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου” αναφέρει η περιγραφή. “Ένα must-have κάθε πολιτικού παρατηρητή”.

Το βιβλίο στο εξώφυλλο φέρει επίσης μόνο μία λέξη του συντηρητικού πολιτικού σχολιαστή Μπεν Σαπίρο “Ενδελεχής”.

“Χρειάστηκε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για την έρευνα αυτού του βιβλίου” δήλωσε ο Knowles. “Όταν παρατήρησα τα ρεκόρ και τους λόγους για να τους ψηφίσουμε – όσον αφορά σε οικονομικά θέματα ή εξωτερικής πολιτικής ή εσωτερικής ασφάλειας ή των πολιτικών δικαιωμάτων και ούτω καθεξής – συνειδητοποίησα πως ίσως ήταν καλύτερα να αφήσω όλες τις σελίδες κενές”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − five =