αρχικηVIRALΑυτό είναι το πρώτο online bar στην εποχή του κορονοϊού

Αυτό είναι το πρώτο online bar στην εποχή του κορονοϊού

Τα μπαρ, οι καφετέριες και τα μαγαζιά διασκέδασης στην Ελλάδα είναι κλειστά. Όπως και σε πολλές άλλες χώρες, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού .

Τι θα έλεγες όμως να πας σε ένα «εικονικό» bar και να μιλήσεις live με άλλους ανθρώπους; Έτσι ώστε να περάσεις και πιο ευχάριστα τις ημέρες της καραντίνας.

Μια ομάδα από την Ρωσία έφτιαξε το πρώτο online bar στην εποχή του κορονοϊού. Για να δώσει την ευκαιρία σε ανθρώπους από ολόκληρο τον κόσμο να ζήσουν μια online έξοδο για ποτό. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στη σελίδα «Stay the Fuck Home Bar».

Αμέσως θα σου ανοιχτεί ένα εικονικό περιβάλλον που παραπέμπει σε bar. Στην συνέχεια, υπάρχουν κάποια rooms στα οποία μπορείς να μπεις. Σε κάθε ένα από αυτά υπάρχουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο, με τους οποίους μπορείς να μιλήσεις. Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα να ανοίξεις την webcam και το μικρόφωνο σου, έτσι ώστε η επικοινωνία να γίνει πιο ζωντανή. Μπορείς να μιλήσεις είτε με πολλά άτομα ταυτόχρονα, είτε με κάποιο άτομο prive.

Τι λες, θα πας για ένα ποτό;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + 15 =