αρχικηVIRALΑυτό είναι το πρώτο φορητό… air condition (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είναι το πρώτο φορητό… air condition (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Metaura Pro σίγουρα θα φανεί χρήσιμο σε όσους μένουν στην Ελλάδα. Ειδικά το καλοκαίρι. Πρόκειται για το πρώτο φορητό… air condition. Με δυνατότητα να φυσά συνεχώς κρύο αέρα για να διατηρεί τον χρήστη δροσερό.

Τα συμβατικά φορητά συστήματα ψύξης κυκλοφορούν μόνο τον αέρα του περιβάλλοντος και, επομένως, δεν ανακουφίζουν τους ανθρώπους. Το Metaura Pro, από την άλλη πλευρά, φέρεται να βασίζεται σε μια φορητή λύση ψύξης για να παράγει πραγματικά κρύο αέρα που είναι 10 βαθμούς Κελσίου ψυχρότερος από αυτόν του περιβάλλοντος, σε λειτουργία ανεμιστήρα και έως 7 βαθμούς Κελσίου πιο δροσερός από τον αέρα του περιβάλλοντος, στην ψύξη.

Η συσκευή διαθέτει μια αποκλειστική εφαρμογή και βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του αέρα.

Το Metaura Pro τροφοδοτείται από έναν κινητήρα PWM με διπλό στρόβιλο και μονάδες ψύξης που αποτελούνται από 26 κομμάτια ελαφρού πτερυγίου που τυλίγονται γύρω από το λαιμό του χρήστη.

«Σε συνδυασμό με ένα αποτελεσματικό τσιπ ημιαγωγών και τρεις φιλικές προς το δέρμα πλάκες ψύξης που τυλίγονται πλήρως στο πίσω μέρος και στις πλευρές του λαιμού σας, το Metaura Pro δροσίζει ολόκληρο το σώμα σας», αναφέρει η εταιρία στην σελίδα της στο Kickstarter.

Το κολάρο ψύξης Metaura Pro τροφοδοτείται από μια μπαταρία γρήγορης φόρτισης που μπορεί να προσφέρει έως και 8 ώρες ψύξης με μία μόνο φόρτιση. Η συσκευή ζυγίζει 435 γραμμάρια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × two =