αρχικηVIRALΑυτό είναι το πιο βρώμικο αντικείμενο σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Είναι ένα από τα πρώτα που αγγίζουμε

Αυτό είναι το πιο βρώμικο αντικείμενο σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Είναι ένα από τα πρώτα που αγγίζουμε

Μπαίνοντας στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου ίσως θεωρείται ότι το πιο βρώμικο σημείο του είναι στην τουαλέτα. Κι όμως δεν είναι έτσι. Το μπάνιο στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου καθαρίζεται πολύ καλά από το προσωπικό του. Ωστόσο για κάποια πράγματα δεν υπάρχει χρόνος να καθαριστούν τόσο σχολαστικά. Ποιο είναι λοιπόν το πιο βρώμικο αντικείμενο σε ένα ξενοδοχείο;

Στην πρώτη θέση βρίσκεται το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης. Εκεί συγκεντρώνονται τα περισσότερα μικρόβια σε ένα δωμάτιο όσο καλά κι αν έχει καθαριστεί αυτό από το προσωπικό. Έρευνα που έκανε το BBC Travel σε τακτικούς ταξιδιώτες έδειξε ότι μεγάλο ποσοστό των ερωτηθέντων γνωρίζει ότι αυτό αποτελεί αν όχι το πιο βρώμικο αλλά σίγουρα ένα από τα πιο βρώμικα αντικείμενα. Έτσι όταν θέλουν να χρησιμοποιήσουν το τηλεκοντρόλ το καθαρίζουν πρώτα με ένα ειδικό μαντηλάκι καθαρισμού.

Παλιότερη μελέτη για το πόσα μικρόβια συγκεντρώνονται σε ένα ξενοδοχείο έδειξε ότι ένα τυπικό δωμάτιο εμφανίζει 67,6 αποικίες βακτηριδίων ανά τετραγωνικό εκατοστό. Είναι μεγάλο ποσοστό αν σκεφτεί κανείς ότι στα νοσοκομεία μπορεί να συναντήσει λιγότερες αποικίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 3 =