αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτό είναι το νέο «πρόσωπο» της εφαρμογής Self’it. Η ομάδα του app μιλά στο It’s Possible

Αυτό είναι το νέο «πρόσωπο» της εφαρμογής Self’it. Η ομάδα του app μιλά στο It’s Possible

Σε δυναμικό «λίφτινγκ», συμπεριλαμβάνοντας και νέο λογότυπο, προχώρησε η ελληνική εφαρμογή Self’it. Πρόκειται για το app που δημιούργησαν Έλληνες φοιτητές και στο οποίο οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται φωτογραφίες με άτομα στο ίδιο μέρος την ίδια στιγμή.

Η νέα έκδοση της εφαρμογής αποτελεί μία νέα εποχή καθώς μέσα από αυτήν, το app στοχεύει να γίνει ο πρώτος city explorer που θα βασίζεται σε δεδομένα πραγματικού χρόνου.

«Θεωρούμε ότι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις ένα μέρος, είναι οι στιγμές των ανθρώπων που βρίσκονται σε αυτό», τονίζει η ομάδα του app, μιλώντας στο It’s Possible.

Και συμπληρώνουν: «Δεν μας ενδιαφέρει η δικτύωση με την έννοια ”να κάνουμε φίλους” μέσα από το Self’it αλλά το να γίνει κυρίως ένα fan εργαλείο που θα συνδυάζει το exploring με το socilizing μέσα από φωτογραφίες ανθρώπων».

Στη νέα έκδοση (είναι ήδη online για Android, ενώ αναμένεται άμεσα η iOS version), οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα εκτός από το να βλέπουν φωτογραφίες, να χρησιμοποιήσουν το ολοκαίνουριο chat ώστε να ανταλλάσσουν εμπειρίες ή φωτογραφίες με άτομα που βρίσκονται στο ίδιο μέρος με εκείνους. Κάθε συνομιλία ξεκινάει σε μία και μόνο συγκεκριμένη περιοχή και διαγράφεται αυτόματα μετά από 24 ώρες.  Επίσης, υπάρχει η ιδιαίτερη λειτουργία “Secret Photos” με την οποία ο χρήστης μπορεί να τραβήξει μία φωτογραφία σε μία συγκεκριμένη περιοχή και να την “κρύψει” για κάποιον ώστε εκείνος να τη δει όταν βρεθεί σε αυτό το μέρος.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το Self’it μπαίνοντας στο επίσημο site Selfit.gr.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 − 4 =