αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτό είναι το «κέλυφος» του Playstation 5. Και δεν μοιάζει με τις κονσόλες που έχουμε συνηθίσει

Αυτό είναι το «κέλυφος» του Playstation 5. Και δεν μοιάζει με τις κονσόλες που έχουμε συνηθίσει

Πολλές φορές αντιμετωπίζουμε με δυσπιστία τις εικόνες που προέρχονται από πατέντες, αλλά στην περίπτωση του PlayStation 5 φαίνεται ότι ήταν απόλυτα αληθινές για το dev kit της νέας παιχνιδοκονσόλας. Το σχέδιο που είδαμε τόσο σε σχεδιαγράμματα, όσο και στα πανέμορφα renders της ιστοσελίδας LetsGoDigital είναι πλέον μπροστά μας σε πραγματική φωτογραφία, η οποία επιβεβαιώνεται τόσο από την ομάδα του WIRED, όσο και από το The Verge.

Όπως αναφέρει ο Tom Warren του The Verge, αυτό είναι όντως το dev kit και ο σχεδιασμός με το μεγάλο V έχει γίνει ξεκάθαρα για να ψύχεται όσο το δυνατόν καλύτερα το εσωτερικό του. Είναι εξαιρετικά πιθανό, πάντως, ότι δεν θα είναι αυτή η τελική μορφή που θα φτάσει στα χέρια των καταναλωτών στα τέλη του 2020. Διακρίνονται, επίσης, και δύο τηλεχειριστήρια, τα οποία δεν μπορούμε να πούμε με ακρίβεια αν είναι DualShock 4 ή η νέα γενιά.

Πότε θα κυκλοφορήσει το PlayStation 5

Σύμφωνα με την ακακοίνωση της Sony, το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2020 (Νοέμβριος – Δεκέμβριος). Δεν αποκλείεται η παρουσίαση να πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο του 2020, ενώ η τιμή του αναμένεται στα €499.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + 16 =