αρχικηVIRAL«Αυτό είναι το επάγγελμα που μπορείς να κάνεις, αν θες να ταξιδεύεις στον κόσμο»: Ο Ευτύχης Μπλέτσας έδωσε μία συγκεκριμένη πρόταση (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αυτό είναι το επάγγελμα που μπορείς να κάνεις, αν θες να ταξιδεύεις στον κόσμο»: Ο Ευτύχης Μπλέτσας έδωσε μία συγκεκριμένη πρόταση (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν τα ταξιδεύουν στον κόσμο, σε όλη την διάρκεια του έτους. Αλλά συνήθως υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα. Η σταθερή δουλειά τους, δεν τους επιτρέπει να λείπουν σε άλλες τοποθεσίες πολλές φορές μέσα στον χρόνο.

Τι μπορείς να κάνεις; Ο Ευτύχης Μπλέτσας έδωσε την δική του πρόταση. Είναι ένα επάγγελμα που σου επιτρέπει να ταξιδεύεις στον κόσμο, ενώ παράλληλα θα πληρώνεσαι. Ποιο είναι αυτό;

«Ο αρχηγός σε εκδρομές. Τα ταξιδιωτικά γραφεία όταν στέλνουν εκδρομές, συνήθως έχουν κάποιον από την Ελλάδα. Φυσικά αυτός ο κάποιος πρέπει να έχει εμπειρία από ταξίδια, να μπορεί να είναι οργανωτικός κ.α.» σημείωσε ο γνωστός traveler και content creator, κατά τη διάρκεια ενός live streaming. «Αλλά σε γενικές γραμμές, αυτό είναι κάτι που μπορείς να το χτίσεις» συμπλήρωσε.

«Αν νιώθεις ότι είσαι traveler, αυτή είναι μια καλή δουλειά που μπορείς να βρεις και συνδυάζει ταξίδια» τόνισε. «Όχι ξεναγός. Ξεναγοί υπάρχουν εκεί, στο κάθε μέρος. Εσύ θα είσαι αυτός της οργάνωσης» ξεκαθάρισε.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 34: 35

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + thirteen =