αρχικηVIRALΑυτό είναι το αθλητικό brand που έχει ξεπεράσει τις Adidas και Gucci σε online πωλήσεις

Αυτό είναι το αθλητικό brand που έχει ξεπεράσει τις Adidas και Gucci σε online πωλήσεις

Δεν γίνεται να μην το έχεις προσέξει: τα κορίτσια της νέας γενιάς έχουν άλλη σχέση με τη γυμναστική. Η προπόνηση και τα αθλήματα έχουν μπει πραγματικά στην καθημερινότητα μας σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ’ ότι συνέβαινε στο παρελθόν και είναι λογικό κάτι τέτοιο να έχει και τις προεκτάσεις της στο στυλ μας αλλά και στις τάσεις της μόδας, όπως σημειώνει το Womantoc.gr.

Με το αθλητικό ντύσιμο και το casual λουκ να κερδίζει όλα και μεγαλύτερο έδαφος ακόμα και σε πιο απογευματινές (ή και βραδινές) εμφανίσεις οι μεγάλες εταιρίες ρούχων κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να προσαρμοστούν, ενώ όσα καταστήματα ειδικεύονται έτσι κι αλλιώς στο συγκεκριμένο είδος ένδυσης περνούν μία από τις καλύτερες περιόδους τους.

Ποια είναι όμως εκείνη η μάρκα που έχει κλέψει εντελώς τις καρδιές των πιο ενημερωμένων millennials στον πλανήτη, εκείνων που και ψάχνουν την άνεση και ξέρουν πώς να ντυθούν;

Σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά στοιχεία της εφαρμογής Poshmark, η οποία σχετίζεται με ηλεκτρονικές αγορές σε ολόκληρο τον κόσμο, υπάρχει μία συγκεκριμένη εταιρία που αυτή την περίοδο κάνει χρυσές δουλειές χάρη στα σέξι αθλητικά της ρούχα.

Αυτή δεν είναι άλλη από την αλυσίδα Lululemon πάνω ακόμα κι από μάρκες από οι Gucci, Αdidas, Free People και Madewell. Παράλληλα τα στατιστικά δείχνουν ότι οι millenials αγαπούν ιδιαιτέρως τα Nike sneakers, περισσότερα απ’ οποιαδήποτε άλλη μάρκα αθλητικών παπουτσιών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + three =