αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτός ο πετυχημένος startupper έχει 3 απλά tips για να γίνεις πιο παραγωγικός

Αυτός ο πετυχημένος startupper έχει 3 απλά tips για να γίνεις πιο παραγωγικός

Για τον David Bladow, η επιχειρηματικότητα είναι μια οικογενειακή υπόθεση. Είναι ιδρυτής της BloomThat. Μιας startup που κάνει ντελίβερι λουλουδιών μέσα σε μια ημέρα. Συνεργάζεται με τον παππού του, το πατέρα του, την μητέρα του και την γυναίκα του. Με ανθρώπους που ήταν πάντα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας. Ποτέ δεν είχαν αφεντικό.

Η εταιρεία ξεκίνησε στο Σαν Φρανσίσκο, στον Y Combinator το 2013, για να βελτιώσει την εμπειρία της παράδοσης λουλουδιών και “διευκολύνει τους ανθρώπους να είναι πιο στοχαστικοί”. Μέχρι το 2015, «σήκωσε» 7,6 εκατ. δολάρια σε venture capital funding. Σήμερα, η εταιρία είναι κερδοφόρα.

Ο David Bladow μιλά στο αμερικανικό Entrepreneur.com. Και παραθέτει 3 απλά tips, τα οποία μπορούν να σε κάνουν πιο παραγωγικό.

«Πηγαίνετε στο κρεβάτι νωρίς το βράδυ και σηκωθείτε νωρίς το πρωί», λέει αρχικά ο ίδιος. Και συμπληρώνει: «Μην αφήνετε τους ανθρώπους να σας διακόπτουν. Απλά πείτε περισσότερα ‘όχι’ και να αισθάνεστε άνετα να λέτε ‘όχι’» τονίζει.

Η ώρα που κοιμάσαι και ξυπνάς, και τα ‘όχι’, μπορούν να κάνουν τη διαφορά. «Αν κάνεις αυτά τα 3 πράγματα, θα παραμείνεις σε ένα παραγωγικό μονοπάτι», καταλήγει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 1 =