αρχικηVIRALΑυτός ο νεαρός ήθελε να «διοχετεύσει» το βιογραφικό του μέσα σε εταιρίες. Και το έβαλε σε κουτί με ντόνατ

Αυτός ο νεαρός ήθελε να «διοχετεύσει» το βιογραφικό του μέσα σε εταιρίες. Και το έβαλε σε κουτί με ντόνατ

Φοράς το καλοσιδερωμένο σου πουκάμισο μαζί με το πιο γλυκό σου χαμόγελο και γεμάτος αυτοπεποίθηση φεύγεις από το σπίτι για να βρεθείς στην καρέκλα ενός χολ ή διαδρόμου περιμένοντας τη σειρά σου για τη συνέντευξη που μπορεί να σου εξασφαλίσει την επόμενη δουλειά σου.

Αυτά όμως τα κάνεις εσύ, κι εμείς κι ίσως όλοι μας, αλλά όχι ο Lukas Yla. Αυτός ο απίστευτος Λιθουανός τυπάκος που έβαλε τη φαντασία του να δουλέψει και μετέτρεψε την αγχωτική διαδικασία αναζήτησης εργασίας σε διασκέδαση. Γιατί τι να τα κάνεις τα πτυχία, αν έχεις μυαλό «ξυράφι»;

Η ιστορία του λοιπόν έχει ως εξής: Ο Yla, με ειδικότητα στο μάρκετινγκ, αποφάσισε το καλοκαίρι να επισκεφθεί το Σαν Φρανσίσκο για να βρει εργασία με τον δικό του πάντα ευφάνταστο τρόπο.

https://im.ziffdavisinternational.com/askmen_gr/photo/default/donut-guy_uze4.jpg

Αντί να φορέσει το κοστούμι του και να κρατά το βιογραφικό του ανά χείρας, ντύθηκε delivery boy και εφοδιάστηκε με μία σακούλα λαχταριστά ντόνατ. Μέσα στο κουτί εκτός από τις γλυκές λιχουδιές υπήρχε το λινκ με το προφίλ του στο LinkedIn, συνοδευόμενο από το ακόλουθο μήνυμα: «Τα περισσότερα βιογραφικά καταλήγουν στα σκουπίδια. Το δικό μου… στο στομάχι σας».

Ο Yla παρέδωσε τα ντόνατς του σε δέκα από τις καλύτερες διαφημιστικές εταιρείες της περιοχής και σε τριάντα εταιρείες τεχνολογίας. Όπως ο ίδιος εξηγεί: «Δεν μπόρεσα να παραδώσω το “βιογραφικό” μου σε όλες τις εταιρίες, καθώς σε ορισμένες αναγκάστηκα να το αφήσω στη ρεσεψιόν, αλλά κατάφερα να κλείσω δέκα συνεντεύξεις, οι περισσότερες από τις οποίες βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη».

Πηγή: Askmen.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − five =