αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτός είναι ο 49χρονος ιδρυτής της Zoom, που «εκτόξευσε» την περιουσία του μέσα στην πανδημία

Αυτός είναι ο 49χρονος ιδρυτής της Zoom, που «εκτόξευσε» την περιουσία του μέσα στην πανδημία

Είναι σίγουρα από τους… κερδισμένους αυτής της κρίσης. Σε οικονομικό επίπεδο. Ο Eric S. Yuan είναι ο ιδρυτής και CEO μιας εταιρίας που μάλλον έχεις ακούσει πολλές φορές αυτή την περίοδο. Της Zoom. Ναι, είναι η εταιρία που έχει το γνωστό πρόγραμμα τηλεδιασκέψεων. Πιθανόν να το χρησιμοποιείς ήδη.

Όπως εξηγεί το Business Insider, o 49χρονος δισεκατομμυριούχος είδε την περιουσία του να αυξάνεται κατά 112% μέσα στους τελευταίους 3 μήνες. Μέσα στο διάστημα, δηλαδή, που ο ιός εξαπλωνόταν σε όλο τον πλανήτη. Πλέον, η περιουσία του ξεπερνά τα 7,5 δισ. δολάρια.

Αν δεις τους αριθμούς, η «εκτόξευση» μοιάζει αναμενόμενη. Το τελευταίο Σάββατο του Μαρτίου του 2020, σχεδόν 3 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο κατέβασαν την εφαρμογή Zoom στις κινητές τους συσκευές για πρώτη φορά. Ένα νούμερο ρεκόρ για την εταιρεία- ανεβάζοντας τον αριθμό των downloads από τον Απρίλιο του 2019 σε πάνω από 59 εκατομμύρια.

Η εφαρμογή Zoom κατέλαβε πρόσφατα την πρώτη θέση μεταξύ όλων των δωρεάν εφαρμογών στο App Store της Apple, ξεπερνώντας την Google, το WhatsApp ακόμα και το αγαπημένο της Generation Z, TikTok. Την 1η Απριλίου, η Zoom δήλωσε ότι έφθασε τους 200 εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες το Μάρτιο, δηλαδή 20 φορές περισσότερο από το 2019.

Και ένα είναι σίγουρο: Όσο ο ιός παραμένει, η ανάγκη για επικοινωνία εξ αποστάσεως θα είναι ακόμα πιο έντονη. Το Zoom θα μπαίνει όλο και περισσότερο στη ζωή των ανθρώπων. Και ίσως, να παραμείνει στις ζωές μας και μετά την πανδημία. Αφού ο τρόπος εργασίας σε πολλές εταιρίες θα έχει αλλάξει για πάντα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − nineteen =