αρχικηVIRALΑυτός είναι ο ρετρό καναπές που έχει γίνει trend στο Instagram

Αυτός είναι ο ρετρό καναπές που έχει γίνει trend στο Instagram

To Ιnstagram και το Pinterest έχουν την ικανότητα να μας φέρνουν κοντά με ιδέες από όλο τον κόσμο.

Η τάση, τόσο στην διακόσμηση όσο και στη μόδα, είναι ουσιαστικά ένα «ρεύμα» που δημιουργείται από την μαζική αποδοχή μιας ιδέας. Και αυτό το ρεύμα εξαπλώνεται και εξελίσσεται συνεχώς.

Το 2018 είναι μια χρονιά που μας ανοίγει συνεχώς νέους ορίζοντες στο στιλ και μας οδηγεί σε μονοπάτια που αναβαθμίζουν τόσο την εμφάνισή όσο και την διακόσμηση του σπιτιού μας.

Συνεχώς νέα trends κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά στεκόμαστε σε αυτά που έχουν κάτι ουσιαστικό να πουν και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να αντέξουν στο χρόνο.

Ενα έπιπλο με ρετρό αέρα δείχνει ότι έχει «ρεύμα» αυτή τη σεζόν και είναι αυτό που μπορεί να μεταμορφώσει το καθιστικό μας με το vintage άγγιγμά του. Η απόχρωσή του είναι μια από τις τοπ για το 2018. Μιλάμε για τον δερμάτινο καναπέ σε κάραμελ απόχρωση που βλέπουμε συνεχώς στο Instagram feed μας.

Με 70s αέρα, αυτός ο δερμάτινος καναπές είναι μια υπέροχη διακοσμητική πρόταση για όλο τον χρόνο. Οχι μόνο τον χειμώνα. Μοιάζει να είναι βγαλμένος από σελίδες διακόσμησης περασμένων δεκαετιών αλλά το μοντέρνο στιλ του δικαιολογεί την επανεμφάνισή του.

O καναπές που αποθεώνει το african style και ταιριάζει σε κάθε σαλόνι, είτε αυτό είναι μίνιμαλ είτε όχι, είναι μια διακοσμητική πρόταση στην οποία αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία αυτή τη σεζόν.

Πηγή: Bovary.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − six =