αρχικηVIRALΑυτός είναι ο πιο περιζήτητος προορισμός για γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες

Αυτός είναι ο πιο περιζήτητος προορισμός για γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες

Τα τάση με τους solo travelers γίνεται όλο και πιο έντονη. Οι ειδικοί στα ταξίδια και τη φιλοξενία στην Accor προβλέπουν ότι τα solo ταξίδια των γυναικών θα γίνουν ιδιαίτερα δημοφιλής τάση το 2023, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι αναζητήσεις της Google.

Σε μια προσπάθεια να αποκαλύψει δημοφιλή hotspots για γυναίκες solo ταξιδιώτες, η Accor ανέλυσε τον παγκόσμιο όγκο αναζητήσεων της Google, ώστε να αποκαλύψει τους 10 πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις γυναίκες που σχεδιάζουν μια μοναχική απόδραση.

Στο Νο1 της λίστας;

Με 2.740.000 μέσες μηνιαίες αναζητήσεις, η Ισλανδία βρίσκεται στην κορυφή της λίστας ως ο πιο περιζήτητος προορισμός για γυναίκες που θέλουν να κλείσουν ένα μοναχικό ταξίδι το 2023. Η Ισλανδία είναι ο ιδανικός ταξιδιωτικός προορισμός, εάν το επιθυμητό πρόγραμμα αποτελείται από υπαίθριες δραστηριότητες, όπως πεζοπορία και αναρρίχηση.

Η Ιταλία και η Ιαπωνία ακολουθούν, στην πρώτη 3άδα με τους πιο περιζήτητους προορισμούς για γυναίκες solo ταξιδιώτες

Με 1.898.000 μέσες μηνιαίες αναζητήσεις, η Ιταλία καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στην κατάταξη της έρευνας της Accor. Στην τρίτη θέση, η Ιαπωνία συγκεντρώνει κατά μέσο όρο 1.830.000 μηνιαίες αναζητήσεις. Ακολουθεί η Βρετανία.

Δείτε όλο το top-10:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραιτήθηκε από την δουλειά της και τώρα βγάζει χρήματα ταξιδεύοντας: Μία full-time ψηφιακή νομάς μιλά στο It’s Possible

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 4 =