αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτός είναι ο νεαρός ιδρυτής των Mikel τον οποίο ελάχιστοι έχουν δει (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο νεαρός ιδρυτής των Mikel τον οποίο ελάχιστοι έχουν δει (ΦΩΤΟ)

Είναι πιθανό έχεις πιει αρκετές φορές τον καφέ σου σε κάποιο μαγαζί των Mikel. Το πετυχημένο Ελληνικό brand ξεκίνησε το 2008 από την Λάρισα, και πλέον έχει επεκταθεί εντός και εκτός Ελλάδας.

«Χάρη στην αγάπη του κόσμου, η εταιρεία Mikel αναδείχθηκε γρήγορα σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες καφεστίασης στην Ελλάδα. Με ισχυρή παρουσία και στις 5 ηπείρους, σήμερα η εταιρεία Mikel διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο με πάνω από 240 καταστήματα» όπως διαβάζουμε στο επίσημο site της αλυσίδας.

Αλλά ποιος είναι ο άνθρωπος που ξεκίνησε τα Mikel; Ιδρυτής της εταιρίας είναι ο Λευτέρης Κυριακάκης. Είναι ο επιχειρηματίας ο οποίος μέχρι και σήμερα έχει στα χέρια του το πετυχημένο brand, αφού είναι ο βασικός μέτοχος της εταιρίας. Και μπορεί η αλυσίδα να είναι γνωστή σε όλους, ωστόσο ο ίδιος αποφεύγει τις κάμερες. Για αυτό τον λόγο ελάχιστοι τον έχουν δει.

Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του, φωτογραφήθηκε στα εγκαίνια νέα πλατείας στην Λάρισα. Το 2019. Από εκεί είναι και οι φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω, και οι οποίες δημοσιεύτηκαν στο tinealarissa.gr. Ο Λευτέρης Κυριακάκης είναι ο άνθρωπος στο κέντρο, με το μαύρο σακάκι και το λευκό πουκάμισο.

Ιδού ο ιδιοκτήτης των Mikel

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα Mikel, μέσω franchise

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + 17 =