αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτός είναι ο νέος CEO της Upstream

Αυτός είναι ο νέος CEO της Upstream

Αλλαγή σκυτάλης στην θέση του CEO στην Upstream. Ο Δημήτρης Μανιάτης θα αναλάβει τη θέση από την 1η Ιανουαρίου 2020, διαδεχόμενος τον Guy Krief, ο οποίος θα ενταχθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο, συνεχίζοντας να υποστηρίζει το στρατηγικό όραμα και την μακροπροπρόθεσμη ανάπτυξη της εταιρείας.

Ο Δημήτρης Μανιάτης εντάχθηκε στην Upstream το 2017 ως επικεφαλής της πολυβραβευμένης πλατφόρμας ασφαλείας Secure-D, η οποία έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη 30 παρόχων κινητής τηλεφωνίας σε αναδυόμενες αγορές. Πριν ενταχθεί στην Upstream, δραστηριοποιήθηκε στον χώρο της διαφήμισης μέσω της εταιρείας digital marketing All things web, που ίδρυσε ο ίδιος το 2009. Το 2014 η All things web έγινε μέλος του παγκόσμιου δικτύου digital marketing της IPG Mediabrands και μετονομάστηκε σε Reprise Digital Greece. Κατέχει πτυχίο Software Engineering από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ στη Μεγάλη Βρετανία.

«Είναι τιμή μου να ηγούμαι της Upstream στα μελλοντικά της βήματα ενισχύοντας την προώθηση του προηγμένου προϊοντικού μας portfolio στην αγορά», ανέφερε ο Δημήτρης Μανιάτης, προσθέτοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Guy για την εμπιστοσύνη, την οποία μου έδειξε τα τελευταία τρία χρόνια συνεργασίας μας και ειδικά για την καινοτόμο σκέψη του, την οποία έχει μεταδώσει σε όλους τους συνεργάτες του. Ανυπομονώ να δουλέψω με τη δυνατή διοικητική μας ομάδα και τους ταλαντούχους, καταρτισμένους και αφοσιωμένους ανθρώπους της Upstream».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 10 =