αρχικηVIRALΑυτός είναι ο απόκοσμος ήχος που έχει αναστατώσει τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτός είναι ο απόκοσμος ήχος που έχει αναστατώσει τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ένας περίεργος ήχος έχει αναστατώσει την Θεσσαλονίκη. Με την είδηση να έχει μεταδοθεί από πολλά ΜΜΕ. Την ίδια στιγμή οι επιστήμονες προσπαθούν να εξηγήσουν τι είναι το βουητό, που ακούγεται στην περιοχή Μετέωρα και γίνεται πιο έντονος στον δρόμο Κηφισίας.

Το Thestival δημοσίευσε ένα βίντεο, μέσα από το οποίο μπορείτε να ακούσετε τον περίεργο ήχο.

Ο υπόκωφος αυτός ήχος, ο οποίος μοιάζει να προέρχεται από το έδαφος, γίνεται ιδιαίτερα αισθητός στα ισόγεια σπίτια και τους δρόμους της περιοχής. Τα σενάρια, φυσικά, δίνουν και παίρνουν, αφού αρκετοί τον αποδίδουν στο υδραγωγείο που βρίσκεται εκεί και σε πιθανή βλάβη στη λειτουργία του, ενώ άλλοι υποθέτουν πως ίσως οφείλεται σε κάποιον αγωγό του φυσικού αερίου.

Ακόμα και η ΕΥΑΘ έβγαλε ανακοίνωση τονίζοντας ότι ο ήχος δεν σχετίζεται με αγωγό νερού. Αυτό ήταν το συμπέρασμα που προέκυψε από την αυτοψία που πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΕΥΑΘ το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην περιοχή.

Όπως δήλωσε στο ThessToday.gr ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας – Άμεσης Επέμβασης και Πολιτικής Προστασίας του δήμου Παύλου-Μελά, Ιωσήφ Άκης Αράπογλου, θα απευθυνθούν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και θα ζητήσουν βοήθεια από τα αρμόδια τμήματα. «Αφού η ΕΥΑΘ δεν σχετίζεται με την προέλευση του ήχου, θα ζητήσουμε βοήθεια από το ΑΠΘ. Απ’ότι μας είπε και το συνεργείο της ΕΥΑΘ με το οποίο βρισκόμασταν το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή, ο ήχος έρχεται από το δάσος του Σέιχ Σου», επισήμανε.

«Ακόμη παραμένει άγνωστη η προέλευση του ήχου και σίγουρα τρομάζει τους κατοίκους τι μπορεί να συμβεί. Η έρευνα συνεχίζεται και ελπίζουμε να εντοπίσουμε την εστία», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Πολιτών «Μετέωρα», Νίκος Παπαδόπουλος.

Ακούστε τον ήχο στο παρακάτω βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πως θα καταλάβεις ότι το σπίτι σου παρακολουθείται από κλέφτες (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + twelve =