αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτοκτόνησε στο κελί του ο γνωστός δισεκατομμυριούχος Jeffrey Epstein

Αυτοκτόνησε στο κελί του ο γνωστός δισεκατομμυριούχος Jeffrey Epstein

Τέλος στην ζωή του, μέσα στο κελί όπου ήταν φυλακισμένος, έδωσε ο Jeffrey Epstein. Συγκεκριμένα, βρέθηκε νεκρός στο κελί του στη φυλακή του Lower Manhattan το βράδυ της Παρασκευής (9/8). Αυτό μεταδίδουν ξένα ΜΜΕ, και αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 66χρονος συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο μέσα στο διαμέρισμά του από πράκτορες του FBI, με την κατηγορία ότι κακοποιούσε σεξουαλικά δεκάδες ανήλικες κοπέλα στη Φλόριντα και στη Νέα Υόρκη.

Ο διάσημος δισεκατομμυριούχος θα καθόταν στο εδώλιο κατηγορούμενος τόσο για σεξουαλική κακοποίησης ανηλίκων, όσο και για συμμετοχή σε σεξουαλική διακίνηση ανηλίκων, κατηγορία που επιφέρει μέγιστη ποινή 45 ετών κάθειρξης.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης και τα δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου (2005), ανάμεσα στα ροζ πάρτι του Επστάιν, ήταν τακτικοί καλεσμένοι ο πρώην πλανητάρχης Μπιλ Κλίντον και ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο δισεκατομμυριούχος πρώην Δήμαρχος της Ν.Υ Μαικλ Μπλούμπεργκ αλλά και Βρετανός Πρίγκιπας Ανδρέας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + nineteen =