αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτοί είναι οι 4 άνθρωποι που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου

Αυτοί είναι οι 4 άνθρωποι που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου

Σίγουρα χρειάζονται προσωπικές ικανότητες για να φτάσεις στην επιχειρηματική επιτυχία. Άνθρωποι όπως ο Elon Musk ή o Mark Zuckerberg, είχαν έμφυτα ταλέντα. Όμως για να φτάσεις στην κορυφή δεν αρκεί να κινηθείς μόνος σου. Πρέπει να έχεις τους σωστούς ανθρώπους γύρω σου.

Παρακάτω ακολουθούν οι 4 άνθρωποι που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στην επιτυχία.

1- Ο μέντορας: Όλοι οι σπουδαίοι άνθρωποι έχουν έναν μέντορα. Είναι αυτός που θα σου δώσει συμβουλές και θα σε καθοδηγήσει. Προσπάθησε να βρεις έναν άνθρωπο που έχει βαδίσει στο ίδιο μονοπάτι με εσένα, στο παρελθόν.

2- Ο άνθρωπος- σημάδι: Το «σημάδι» που μπορεί να κρίνει την έκβαση της ιστορίας. Είναι ο άνθρωπος από τον οποίο περιμένετε να ακούσετε ένα μεγάλο «ναι». Για να πάτε ένα βήμα παρακάτω. Αυτός μπορεί να είναι ένας επενδυτής, μεγάλος πελάτης ή συνιδρυτής.

3- Ο βοηθός: Όλοι έχουν έναν βοηθό. Ακόμα και ο Batman είχε τον Robin. Θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα εμπόδιο που θα παρουσιαστούν και θα υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ σας.

4- Ο Connector: Ίσως ο πιο σημαντικός άνθρωπος που χρειάζεστε, στον δρόμο προς την επιτυχία. Είπαμε παραπάνω, ότι πρέπει να ακούσεις το «ναι» π.χ. από έναν επενδυτή. Όμως ποιος θα σου δώσει την πρόσβαση εκεί; Ο Connector. Είναι αυτός που έχει τις γνωριμίες και μπορεί να σου ανοίξει πόρτες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − 10 =