αρχικηVIRALΑυτοί είναι οι 13 πιο οικονομικοί Ευρωπαϊκοί προορισμοί, για να ταξιδέψεις τα Χριστούγεννα

Αυτοί είναι οι 13 πιο οικονομικοί Ευρωπαϊκοί προορισμοί, για να ταξιδέψεις τα Χριστούγεννα

Η Ρίγα είναι ο φτηνότερος προορισμός για τις γιορτές για τρίτη συνεχή χρονιά. Σύμφωνα με μελέτη του Post Office Travel Money, εξετάστηκαν οι τιμές σε 13 ευρωπαϊκές πόλεις λαμβάνοντας υπόψη το κόστος των πτήσεων για δύο άτομα μετ ‘επιστροφής, δυο διανυκτερεύσεις, μεταφορά, δύο βραδινά γεύματα με κρασί και καφέ, ποτά και αγορά σνακ.

Σύμφωνα με την έρευνα, το κόστος του ταξιδιού που περιλαμβάνει τα παραπάνω ανέρχεται στις 497 λίρες (580€) για τη λετονική πρωτεύουσα, σε σύγκριση με τις 777 λίρες (906€) που θα κοστίσει το ίδιο ταξίδι στη Βιέννη, που είναι ο ακριβότερος προορισμός για εορταστικές αποδράσεις.

Μάλιστα, οι τιμές στη Ρίγα σημειώνουν μείωση 1,2% σε σχέση με πέρυσι. Η Ρίγα διαθέτει κυρίως φτηνά ξενοδοχειακά καταλύματα και πτήσεις χαμηλού κόστους για αυτό και κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Το Ζάγκρεμπ, η πρωτεύουσα της Κροατίας, στην οποία το κόστος του ταξιδιού είναι περίπου 523 λίρες (610€) για δυο άτομα, βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Στους επίσης φτηνούς ευρωπαϊκούς προορισμούς για τα Χριστούγεννα βρίσκεται και το Ταλίν, στην τρίτη θέση της κατάταξης με συνολικό κόστος 531 λίρες (620€), δηλαδή τιμές 13% χαμηλότερες σε σχέση με πέρυσι. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η γαλλική πόλη Λιλ με κόστος 575 λίρες (670€) και την πεντάδα ολοκληρώνει η Πράγα στην οποία θα ξοδέψει κανείς με 613 λίρες (715€).

Αναλυτικά οι πίνακες με τιμές για όλους τους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Perierga.gr - 13 φτηνοί ευρωπαϊκοί προορισμοί για τα Χριστούγεννα

 

 

https://perierga.gr/wp-content/uploads/2019/11/eurwpaikoi_proorismoi2.jpg

Πηγή: perierga.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − 1 =