αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτοί είναι οι εκπρόσωποι της Google που θα βρεθούν στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Αυτοί είναι οι εκπρόσωποι της Google που θα βρεθούν στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Από την Τεχνητή Νοημοσύνη έως τη Δημιουργικότητα, από την Αποτελεσματική Ηγεσία έως το Μέλλον των Ταξιδιών, η Google επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, με ένα ευρύ φάσμα εκπροσώπων οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε διάφορα πάνελ για την ενθάρρυνση των συζητήσεων γύρω από τα θέματα του φετινού Φόρουμ.

Από τις 28 Φεβρουαρίου έως και τις 3 Μαρτίου, το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο των Δελφών αναμένεται να φιλοξενήσει Αρχηγούς κρατών, Πρωθυπουργούς, Επίτροπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κεντρικούς τραπεζίτες απ’ όλο τον κόσμο, καθώς και προσωπικότητες από τον χώρο της Οικονομίας, της Πολιτικής καθώς και της Επιχειρηματικής και Ακαδημαϊκής κοινότητας και την Κοινωνία των Πολιτών. Υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, 500 και πλέον ομιλητές θα προσεγγίσουν όλες τις πτυχές της Ανάπτυξης Χωρίς Αποκλεισμούς, επικεντρώνοντας την προσοχή τους στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων.

Οι εκπρόσωποι της Google, θα μοιραστούν εμπειρίες και σκέψεις τους, λαμβάνοντας μέρος στα παρακάτω πάνελ:

Το Σάββατο 2 Μαρτίου, ο Yariv Adan Product Lead του Google Assistant, θα δώσει ομιλία σχετικά με την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI). Το AI τροφοδοτεί το επόμενο βήμα προόδου σχετικά με τη διάδραση ανθρώπων-μηχανών -το Νatural User Interface- μεταβαίνοντας από μια εποχή στην οποία οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν να αλληλεπιδρούν με τις μηχανές, σε μια νέα εποχή στην οποία οι μηχανές μαθαίνουν να προσαρμόζονται και να αλληλεπιδρούν όπως ο άνθρωπος. Στη συζήτησή του, ο Yariv θα μιλήσει για αυτήν την νέα φιλοσοφία και θα παρουσιάσει την τεχνολογία που την οδηγεί, χρησιμοποιώντας το Google Assistant. (11.45 – DELPHI AMALIA HOTEL – ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΠΟΛΛΩΝ – KENΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ)

Το απόγευμα, ο Δημήτρης Κόσσυφας, Google Head of Travel για Ελλάδα, Βουλγαρία, Κύπρο και Μάλτα, θα συμμετάσχει στο πάνελ με τίτλο “Τεχνολογικές τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον των ταξιδιών”, μαζί με τις εταιρείες Airbnb, Expedia, Hotel Brain και το πρακτορείο Κυβερνήτης. Το πάνελ θα επικεντρωθεί στον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία έχει αλλάξει τα ταξίδια και τον τουρισμό, τόσο από πλευράς καταναλωτή όσο και από την πλευρά των επιχειρήσεων. (16.45 – DELPHI AMALIA HOTEL – ΑΙΘΟΥΣΑ APOLLON – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ)

Αργότερα το Σάββατο, ο Steve Vranakis, Executive Creative Director, Creative Lab, Google θα συνομιλήσει με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, Συν-ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλο του Ελληνικού Οίκου Zeus+Dione, για το πώς η τεχνολογία προάγει την δημιουργικότητα και τον πολιτισμό. Η συζήτησή τους θα συντονιστεί από τον καλλιτέχνη και ιδρυτικό μέλος της Μπιενάλε της Αθήνας, Poka-Yio. (19.30 – DELPHI AMALIA HOTEL – ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ)

Τέλος, ο Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, Google Country Director για Ελλάδα, Βουλγαρία, Κύπρο και Μάλτα, θα συζητήσει για την «Αποτελεσματική Ηγεσία» μαζί με διακεκριμένους ομιλητές, και θα μοιραστεί τις εμπειρίες και τις προτάσεις του με συντονιστή τον Χρυσό Καβουνίδη, Partner & Managing Director, The Boston Consulting Group, Ελλάδας.(18.15 – ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΛΦΩΝ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + two =