αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑυτή πολυεθνική δέχεται 120 βιογραφικά κάθε εβδομάδα. Και κάνει προσλήψεις τώρα στην Αθήνα

Αυτή πολυεθνική δέχεται 120 βιογραφικά κάθε εβδομάδα. Και κάνει προσλήψεις τώρα στην Αθήνα

Το πολυεθνικό δίκτυο μεσιτών Engel & Völkers έχει έρθει στην Ελλάδα από την αρχή του 2019. Τα γραφεία της εταιρίας είναι επιφάνειας 700 τετραγωνικών μέτρων στον Πύργο Αθηνών, με τα υψηλόβαθμα στελέχη της να θεωρούν ότι η ελληνική οικονομία παρουσιάζει σημαντικές προοπτικές και προσελκύει επενδυτικό ενδιαφέρον.

Μάλιστα, αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να εργαστούν στην εταιρία. Η πρόεδρος της Engel & Völkers Ελλάδας Ναταλί Λεονταράκη, έχει πει ότι η εταιρεία απασχολεί πάνω από 50 μεσίτες, αριθμός που σχεδιάζεται να τριπλασιαστεί, έως το τέλος της χρονιάς, και να αγγίξει τους 300 τα επόμενα χρόνια.

Η εταιρεία δέχεται 120 βιογραφικά σημειώματα κάθε εβδομάδα, πραγματοποιεί περίπου 50 συνεντεύξεις με υποψήφιους, ενώ παρέχει ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια στους μεσίτες της.

Αν θες πάντως να εργαστείς στην Engel & Völkers, αυτή τη στιγμή έχει ανοιχτές θέσεις στην Αθήνα. Αφορά την ειδικότητα του Sales Advisor / Real Estate Agent. Μπορείς να μπεις στο επίσημο site για να διαβάσεις πληροφορίες για την συγκεκριμένη θέση ή για να επικοινωνήσεις με την εταιρία γενικότερα. Επίσης η εταιρία ανέβασε πρόσφατα την σχετική αγγελία και στο Linkedin.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − nine =