αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑυτή η streaming υπηρεσία θέλει να πληρώσει κάποιον με 2.400 δολάρια για να παρακολουθήσει παραφυσικά ντοκιμαντέρ για 24 ώρες

Αυτή η streaming υπηρεσία θέλει να πληρώσει κάποιον με 2.400 δολάρια για να παρακολουθήσει παραφυσικά ντοκιμαντέρ για 24 ώρες

«Paranormal dream job», λέει η περιγραφή αυτής της θέσης. Και κάπως έτσι έχουν τα δεδομένα: Η υπηρεσία streaming MagellanTV ανέβασε αγγελία και ψάχνει κάποιον για να παρακολουθήσει παραφυσικά ντοκιμαντέρ για 24 ώρες και να λάβει 2.400 δολάρια ως αμοιβή.

Όπως εξηγεί η εταιρία, ο ιδανικός υποψήφιος για την θέση πρέπει να… αντέχει στον φόβο, έτσι ώστε να δει παραφυσικά ντοκιμαντέρ για 24 συνεχόμενες ώρες. Στην διαθέσιμη λίστα του θα υπάρχουν 16 προεπιλεγμένες ταινίες. Αυτός που θα επιλεγεί, θα έχεις επίσης την υποχρέωση να παραθέτει όλη την εμπειρία του στα social media, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να «συμμετέχουν» σε αυτή τη διαδικασία. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον ένα προφίλ στα social media.

Ο νικητής θα λάβει επίσης μια ετήσια δωρεάν συνδρομή στην υπηρεσία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την αίτηση τους εδώ. Δυστυχώς για όσους μένουν στην Ελλάδα, η εταιρία αναζητά άτομα που είναι πολίτες των ΗΠΑ. Το deadline για τις αιτήσεις είναι στις 11 Οκτωβρίου.

Το MagellanTV είναι μια υπηρεσία προβολής ντοκιμαντέρ που φιλοξενεί πάνω από 3.000 ντοκιμαντέρ. Κοστίζει 50,88 $ για μια ετήσια συνδρομή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − eleven =