αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτή η startup σε πληρώνει για να δουλέψεις ως digital νομάς από το εξωτικό Μπαλί

Αυτή η startup σε πληρώνει για να δουλέψεις ως digital νομάς από το εξωτικό Μπαλί

Έχουμε γράψει πολλά άρθρα για τους λεγόμενους digital νομάδες εδώ στο It’s Possible. Μια τάση που έχει αναπτυχθεί δυναμικά τα τελευταία χρόνια, και μάλιστα πολλές είναι οι χώρες που προσπαθούν να προσελκύσουν τέτοιους remote εργαζομένους και στην εποχή του covid-19.

Τώρα θα δούμε μια συγκεκριμένη αγγελία που είναι ενεργή. Η startup Globoversity είναι μια premium learning & community πλατφόρμα για ψηφιακούς νομάδες. Και θέλει να προσλάβει ένα άτομο για να δουλέψει ως digital νομάς, από το εξωτικό Μπαλί. Ο άνθρωπος που θα επιλεγεί, θα γίνει ουσιαστικά ο ambassador της εταιρίας και θα δουλεύει remote από την συγκεκριμένη τοποθεσία.

Τι πρέπει να κάνεις; Όπως διαβάζουμε στο londondailypost.com, καταρχήν πρέπει να κάνεις μια εγγραφή στο website της εταιρίας. Στην συνέχεια πρέπει να αποστείλεις ένα βίντεο 1 λεπτού, στο οποίο θα εξηγείς το γιατί πρέπει να γίνεις εσύ ο global ambassador της εταιρίας.

Ο άνθρωπος που θα επιλεγεί θα μεταβεί στο Μπαλί, και δουλειά του θα είναι να παρουσιάσει την εμπειρία του μέσα από το επίσημο blog της Globoversity, αλλά και μέσα από την σελίδα της εταιρίας στο Instagram και μέσα από social media καμπάνιες που θα γίνουν.

Αν επιλεγείς, θα πάρεις μια visa για να διαμείνεις στη χώρα, ενώ όλα τα έξοδα ταξιδιού και τα προβλεπόμενα covid τεστ θα είναι πληρωμένα από την εταιρία.

Ο ιδρυτής της startup, Olumide Gbenro, ο οποίος είναι και digital nomad influencer, την αποκαλεί ως την «Biggest opportunity in remote work».

Μπορείς να στείλεις το βίντεο σου για να δηλώσεις συμμετοχή στο παρακάτω email. Η Globoversity λέει ότι θα εξετάζει τις υποβολές βίντεο στο support@Globoversity.com σε συχνή βάση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × two =