αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτή η businesswoman παίρνει 20.000 δολάρια για ένα post στο Instagram. Και δίνει την συμβουλή της

Αυτή η businesswoman παίρνει 20.000 δολάρια για ένα post στο Instagram. Και δίνει την συμβουλή της

Πως είναι, άραγε, να παίρνεις 15.000- 20.000 δολάρια για ένα post στο Instagram; Μπορεί οι αριθμοί να μοιάζουν εξωπραγματικοί σε κάποιους, ωστόσο η Negin Mirsalehi το έχει καταφέρει.

Η ίδια έχει καταφέρει να χτίσει ένα φανατικό κοινό που την ακολουθεί. Οι followers της Negin Mirsalehi στο Instagram φτάνουν τα 6+ εκατομμύρια. Στο Facebook έχει άλλους 170 χιλ. ακολούθους. Το αποτέλεσμα; Συνεργάζεται με διάφορες εταιρίες, και για κάθε διαφημιστικό post που κάνει, η αμοιβή της μπορεί να φτάσει μέχρι τα 20.000 δολάρια, όπως λέει η νεαρή επιχειρηματίας στο παρακάτω βίντεο. Η ίδια εξηγεί ότι είναι ιδιαίτερα επιλεκτική στις συνεργασίες της. Αφού μόνο έτσι μπορείς να παράγεις ποιοτικό υλικό και αναπτύσσεις το κοινό σου.

«Η συμβουλή μου προς τους influencers που τώρα ξεκινούν, είναι να σκεφτούν τι είδους influencers θέλουν να γίνουν», λέει η Negin Mirsalehi.

Eχει και επιχειρηματική δραστηριότητα. Μάλιστα το 2018 μπήκε στην λίστα «30Under30» του Forbes για την Ευρώπη. Η οικογένεια της εκτρέφει μέλισσες. Και η Negin Mirsalehi βλέποντας από πρώτο χέρι τα θετικά που έχει το μέλι, αποφάσισε να πάει ένα βήμα παρακάτω.

Ίδρυσε πριν από περίπου 4 χρόνια την εταιρία Gisou, μαζί με τον πατέρα της. Ένα brand φροντίδας μαλλιών, το οποίο έχει σαν βάση του το μέλι. Και κατάφερε να φτάσει στην επιτυχία. Αποδεικνύοντας ότι ακόμα και σε «παραδοσιακά πεδία» υπάρχει πάντα χώρος για καινοτομία και νέες ιδέες. Αρκεί να έχεις κάποιες βασικές γνώσεις για το προϊόν που αποτελεί τον «πυρήνα» σου.

https://www.instagram.com/p/B71KFuEjoWb/

https://www.instagram.com/p/B3kPF6oDpzw/

https://www.instagram.com/p/B7V6uDtDeXU/

https://www.instagram.com/p/B5xfLkcjcfX/

https://www.facebook.com/MoneyMagazine/videos/1868899079810240/

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 5 =