αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτή η 22χρονη χρεώνει 80.000 δολάρια για ένα post στο TikTok

Αυτή η 22χρονη χρεώνει 80.000 δολάρια για ένα post στο TikTok

Εσείς τι κάνατε στα 22 σας; Η Addison Rae έχει καταφέρει να γίνει εκατομμυριούχα. Μέσα από τα social media. Το Forbes την συμπεριέλαβε το 2021 στην λίστα 30 Under 30 για τους κορυφαίους social media influencers στον κόσμο. Και όχι άδικα.

Ξεκίνησε συμμετέχοντας σε αγώνες χορού. Και ανέβασε τα πρώτα της βίντεο στο TikTok το 2019. Χάρη στον μοναδικό της τρόπο να «ζωντανεύει» οποιοδήποτε τραγούδι, έχει αποκτήσει 88 εκατομμύρια ακολούθους στο TikTok. Την ίδια στιγμή, έχει 38+ εκατομμύρια followers στον Instagram.

@addisonre

@Nicole Kirkland

♬ original sound – Addison

Έχει συνάψει συνεργασίες με εταιρίες όπως οι Pandora, Vital Proteins, American Eagle, αλλά και μια συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix. Τον Αύγουστο του 2020, κατατάχθηκε μάλιστα ως το πρόσωπο του TikTok με τα υψηλότερα κέρδη.

Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, η περιουσία της Rae έφτασε στα 15 εκατ. δολάρια το 2022. Το εισόδημα της ανά μήνα υπολογίζεται περίπου στα 35.000 δολάρια.

@addisonre

I’ll do this better tomorrow

♬ We Not Humping – Remix – Monaleo & Flo Milli

Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία που έχει στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, από τις οποίες μπορεί να αποκομίσει μεγάλα έσοδα, μέσω sponsored posts στο Instagram, το Tik Tok, το Snapchat και το YouTube. Όλες αυτές οι πλατφόρμες λειτουργούν ως πηγές εσόδων.

Αλλά πόσο χρεώνει, άραγε, η Addison Rae ένα post; Σύμφωνα με το Parade, η Rae κερδίζει μεταξύ 50.000 $ και 80.000 $ ανά χορηγούμενη ανάρτηση στο TikTok. Ενώ κάθε sponsored post στο Instagram account της 22χρονης, κοστίζει κάτι λιγότερο από 70.000 $.

Τα εν λόγω ποσά δεν πρέπει να αποτελούν έκπληξη, αν αναλογιστούμε τα χρήματα επενδύουν οι εταιρίες στους stars του TikTok και των άλλων social media. Θυμηθείτε και το άρθρο για τον πιο δημοφιλή TikToker του κόσμου χρεώνει ακόμα και 750.000 δολάρια για ένα post.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 4 =