αρχικηVIRALΑυτή η «στρατιά» από νέα Ι.Χ. περιμένει στον Πειραιά (ΦΩΤΟ)

Αυτή η «στρατιά» από νέα Ι.Χ. περιμένει στον Πειραιά (ΦΩΤΟ)

Χιλιάδες καινούρια αυτοκίνητα βρίσκονται παρκαρισμένα στον σταθμό διαμετακόμισης Ι.Χ. στο Ικόνιο του Πειραιά, περιμένοντας καρτερικά τη σειρά τους προκειμένου να παραδοθούν στους νέους ιδιοκτήτες τους.

Οι εικόνες, μάλιστα, είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές, με μια πολύχρωμη στρατιά αυτοκινήτων να είναι σταθμευμένη με τάξη στον εξωτερικό χώρου του car terminal του λιμανιού.

Πρόκειται, κατά κύριο λόγο, για αυτοκίνητα, τα οποία εισήχθησαν από εργοστάσια στη Νοτιοανατολική Ασία και την Κίνα.

Η πρωτοφανής συσσώρευση Ι.Χ. στο λιμάνι του Πειραιά έχει διττή ερμηνεία, όπως διαβάζουμε στο Moneyreview.gr.

Αφενός οφείλεται στην τεράστια αύξηση της ζήτησης, καθώς οι καταναλωτές έχουν αυξήσει σημαντικά τις αγορές νέων αυτοκινήτων, δεδομένου ότι η οικονομία εισέρχεται σε μια κανονικότητα, μετά την πανδημία.

Αφετέρου οφείλεται στις αναταραχές που παρατηρούνται στον κλάδο των logistics και των μεταφορών, καθώς η απότομη αύξηση της καταναλωτικής ζήτησης έχει προκαλέσει μεγάλες καθυστερήσεις στις παραδόσεις των προϊόντων.

Ακόμη μία παράμετρος, η οποία συνδυάζεται με τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανία, αφορά την έλλειψη ημιαγωγών, δηλαδή των μικροτσίπς που είναι απολύτως απαραίτητα για την κατασκευή ενός οχήματος.

https://www.moneyreview.gr/wp-content/uploads/2022/01/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B13_-_intimenews.jpg?1642677093063
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + 15 =