αρχικηVIRALΑυτή η οικογένεια κάποτε πούλησε ότι είχε, για να αγοράσει Bitcoins. Και τώρα θα γίνουν εκατομμυριούχοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή η οικογένεια κάποτε πούλησε ότι είχε, για να αγοράσει Bitcoins. Και τώρα θα γίνουν εκατομμυριούχοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα μεγάλο ρίσκο -ίσως μια απόφαση που έμοιαζε «τρελή»- πήρε μια οικογένεια από την Ολλανδία. Συγκεκριμένα πρόκειται για μια 5μελή οικογένεια που πριν κάμποσο καιρό πούλησε κυριολεκτικά ότι είχε: Σπίτι, αυτοκίνητα, ποδήλατα, ρούχα, προσωπικά αντικείμενα. Όχι για να λάβουν μετρητά χρήματα. Αλλά για να τα «ανταλλάξουν» με Bitcoins.

«Μπορεί να τα πουλήσαμε όλα, αλλά στο τέλος είμαστε πάλι χαρούμενοι σαν οικογένεια και απλά απολαμβάνουμε τη ζωή», λέει ο πατέρας της οικογένειας.

Ξέρει όμως ότι το μεγάλο ρίσκο που πήρε κάποτε, του βγήκε. Όπως είναι γνωστό, η αξία του Bitcoin έχει εκτοξευτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Έτσι η επένδυση που έκανε η οικογένεια, αναμένεται να τους φέρει πάρα πολλά χρήματα.

Η τολμηρή οικογένεια όμως δεν έχει πει την τελευταία της λέξη, όπως σημειώνει στο παρακάτω βίντεο το CNBC. Εκτιμούν ότι η αξία του Bitcoin θα ανέβει ακόμα περισσότερο μέχρι το 2020. Έτσι συνεχίζουν την λιτή ζωή τους, σε μια κατασκήνωση και αναμένουν την κατάλληλη στιγμή, που θα γίνουν εκατομμυριούχοι.

This family bet it all on bitcoin

This family sold everything to make a big bet on bitcoin. Now they're camping out in the Netherlands, waiting to be multi-millionaires.

Posted by CNBC Crypto on Samstag, 14. Oktober 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 4 =