αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτή η εταιρία είναι ο νέος ιδιοκτήτης του εμβληματικού κτιρίου του Μινιόν

Αυτή η εταιρία είναι ο νέος ιδιοκτήτης του εμβληματικού κτιρίου του Μινιόν

Στην Dimand καταλήγει σύμφωνα με πληροφορίες το κτίριο που στέγαζε το ιστορικό Μινιόν στην Πατησίων, καθώς η εταιρία του Δ. Ανδριόπουλου κατέθεσε το υψηλότερο τίμημα (άνω των 25 εκατ. ευρώ), στον σχετικό πλειστηριασμό που “έτρεχε” τον τελευταίο μήνα. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά μέσα στο Δεκέμβριο.

Ανάμεσα στις πιθανές προτεινόμενες χρήσεις για την αξιοποίηση του ακινήτου είναι γραφεία, ξενοδοχείο, κατοικίες, εμπορικές και μικτές χρήσεις.

Όπως έχουμε ξανά γράψει, το κτίριο ήταν στα «χέρια» της Folli Follie και αποτελούσε περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας που δεν έχει δεσμευτεί. Το κτίριο ανήκε σε θυγατρική και έτσι παρέμεινε μακριά από το σκάνδαλο της μητρικής εταιρίας και δεν υπήρξε δέσμευση από την «Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος».

Το Μινιόν που κάποτε ήταν η καρδιά του ελληνικού λιανεμπορίου, στην περιοχή της Ομόνοιας, στέγασε για περισσότερα από 50 χρόνια ένα πολυκατάστημα στο οποίο κάθε χρονιά συνέρρεε πλήθος κόσμου και το οποίο στα χρόνια της ακμής του απασχολούσε 1.000 υπαλλήλους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 3 =