αρχικηVIRALΑυτή η γυναίκα βγάζει έως και 400 ευρώ την ημέρα με την δουλειά που κάνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή η γυναίκα βγάζει έως και 400 ευρώ την ημέρα με την δουλειά που κάνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sanaa Kelley έχει περισσότερους από 2,7 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok, ενώ σχεδόν 250.000 άτομα την ακολουθούν στο Instagram.

Αλλά ακόμα δεν άκουσες το πιο εντυπωσιακό: Το επάγγελμα της είναι καλλιτέχνης ήχων. Μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο την «κλείνουν» για να ηχογραφήσει ήχους της καθημερινότητας και στη συνέχεια τους προσθέτουν σε ταινίες ή σειρές. Ενώ παράγει ηχητικά εφέ και για games.

Ενας έμπειρος καλλιτέχνης αυτού του είδους μπορεί να εισπράττει μέχρι και 400 ευρώ την ημέρα, ενώ σύμφωνα με το Motion Picture Editors Guild η μέση αμοιβή του είναι στα 300 ευρώ την ημέρα.

Οι ήχοι μπορούν να περιλαμβάνουν από το περπάτημα και το τρέξιμο, μέχρι το μάσημα του φαγητού. Αν και το συγκεκριμένο επάγγελμα υπάρχει στο εξωτερικό εδώ και περίπου δύο δεκαετίες, φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πολύ πιο διαδεδομένο.

«Mε πληρώνουν για να περπατάω», έχει πει η Kelley. Η οποία μέσα από τα social media της έχει καταφέρει να χτίσει μια μεγάλη κοινότητα που την ακολουθεί. Και η ίδια αναρτά συνεχώς περιεχόμενο που δείχνει το πως ακριβώς γίνεται η δουλειά της.

@reelfoleysound

Love my job! Snow day for me and I got to dance in the snow #reelfoleysound #foley #foleyartist #asmr #fyp #postproduction #lovemyjob #bts #audio #sound #snow #snowfoley #snowdance #foleyrealsnow #snowfootsteps #soundlady #wbppcs #feature

♬ original sound – Reel Foley Sound -Foley Artist

@reelfoleysound

Quuen sugar Foley #reelfoleysound #foley #foleyartist #asmr #fyp #postproduction #lovemyjob #bts #audio #sound @arraynow #queensugar #artist

♬ original sound – Reel Foley Sound -Foley Artist

@reelfoleysound

#newpic #happyclient #retakes #pickups #heels #sexyheels #guessheels #reelfoleysound foley foleyartist #asmr #fyp #postproduction #bts #audio #fs

♬ original sound – Reel Foley Sound -Foley Artist

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × two =