αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑυτή είναι dream job: Η Nutella αναζητά δοκιμαστές γλυκών (και θα δουλεύουν μόνο 4 ώρες την εβδομάδα)

Αυτή είναι dream job: Η Nutella αναζητά δοκιμαστές γλυκών (και θα δουλεύουν μόνο 4 ώρες την εβδομάδα)

Κατά καιρούς, έχουμε δημοσιεύσει εδώ στο It’s Possible πολλές αγγελίες για dream jobs. Αυτή που θα δούμε τώρα, είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες. Η διάσημη ιταλική εταιρία Ferrero (παρασκευάζει ανάμεσα σε άλλα την Nutella), θέλει να προσλάβει 60 δοκιμαστές, οι οποίοι θα πληρώνονται για να… δοκιμάζουν τα γλυκά προϊόντα της.

Η σχετική αγγελία ανέβηκε στο site Open Job Metis, για λογαριασμό της Soremartec Italia srl. Πρόκειται για την εταιρία Έρευνας και Ανάπτυξης που διαθέτει η Ferrero. «Ψάχνουμε για 60 κριτές για να συμμετέχουν σε δραστηριότητες γευσιγνωσίας των προϊόντων ζαχαροπλαστικής», λέει η αγγελία.

Οι ιδανικοί υποψήφιοι για το ρόλο περιγράφονται ως «άνθρωποι που θα ήθελαν να μάθουν πώς να δοκιμάσουν το κακάο, τη σκόνη φουντουκιών και άλλα ημικατεργασμένα γλυκά προϊόντα». Όσοι επιλεγούν θα πρέπει να παρακολουθήσουν ένα 3μηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο, το οποίο θα έχει στόχο να «εκπαιδεύσει την αίσθηση της οσμής και της γεύσης και να βελτιώσει την ικανότητα να εκφράσει κάποιος με λόγια τι αντιλαμβάνεται με τη γεύση ημι- τελικών προϊόντων».

Στη συνέχεια, οι «δοκιμαστές» θα προσληφθούν με σύμβαση τεσσάρων ωρών την εβδομάδα στο Alba, έδρα της Ferrero στη βόρεια Ιταλία. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το email στο οποίο μπορεί κάποιος να κάνει την αίτηση του.

https://static.euronews.com/articles/stories/03/23/96/00/808x454_cmsv2_c550bbcf-b108-5deb-a9c5-489c40dc6269-3239600.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × five =