αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτή είναι η πλατφόρμα όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να κάνουν καταγγελίες για εργοδοτικές παραβάσεις

Αυτή είναι η πλατφόρμα όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να κάνουν καταγγελίες για εργοδοτικές παραβάσεις

Όλα κινούνται σε ρυθμούς κορονοιού, ενώ την ίδια στιγμή δεν λείπουν και οι εργοδοτικές παραβάσεις. Με τις καταγγελίες να είναι πολλές. Ειδικά πριν την εξαγγελίας της ρήτρας διατήρησης των θέσεων εργασίας, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση σήμερα.

Η ΓΣΕΕ έβγαλε στον ιντερνετικο αέρα την ειδική πλατφόρμα, όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να κάνουν τις καταγγελίες τους για εργοδοτικές παραβάσεις. Πρόκειται για την «ANTI-COVID-19 Ομάδα Πληροφόρησης και Υποστήριξης Εργαζομένων».

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας «η ANTI-COVID-19 Ομάδα Πληροφόρησης και Υποστήριξης Εργαζομένων μέσα από ειδική σελίδα και ειδική φόρμα θέτει στη διάθεση των εργαζομένων το σύνολο των δομών της για πληροφόρηση, αλλά και υποβολή καταγγελιών, διαφυλάσσοντας την ανωνυμία εκείνων που κάνουν την καταγγελία, αφού ήδη έχουν εμφανιστεί φαινόμενα εργοδοτικών αυθαιρεσιών.

Επίσης η ΓΣΕΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους σε ατομική και συλλογική επαγρύπνηση για τη διαχείριση των συνεπειών της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, με την άμεση ενημέρωση και εμπλοκή των πρωτοβάθμιων σωματείων, των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών για τις εργοδοτικές αυθαιρεσίες και τα εργασιακά προβλήματα που προκύπτουν».

Η πλατφόρμα εδώ. Εκεί μπορείς επίσης να βρεις απαντήσεις σε μια σειρά από άλλα εργασιακά ερωτήματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − 2 =