αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτή είναι η πιο γρήγορη κάρτα μνήμης SD στον κόσμο. Μόλις την παρουσίασε η Sony

Αυτή είναι η πιο γρήγορη κάρτα μνήμης SD στον κόσμο. Μόλις την παρουσίασε η Sony

Η Sony ανακοίνωσε μια νέα καινοτομία στα μέσα αποθήκευσης με τo λανσάρισμα της UHS-II κάρτας μνήμης SD της σειράς “SF-G TOUGH specification”.

Ικανοποιώντας την ανάγκη των φωτογράφων, για τους οποίους είναι πολύ σημαντικό να παραμένουν οι φωτογραφίες τους ασφαλείς όταν αφαιρούνται οι κάρτες SD από τη φωτογραφική τους μηχανή, η νέα σειρά SF-G TOUGH specification συνδυάζει τις πιο γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής στον κόσμο και ένα εξαιρετικά στιβαρό, άκαμπτο σχεδιασμό έως 180N, με αντοχή σε πτώση έως και από 5 μέτρα. Για τους φωτογράφους που αγωνίζονται ενάντια στους εξωτερικούς παράγοντες και τα στοιχεία της φύσης για να τραβήξουν το τέλειο πλάνο, η σειρά καρτών μνήμης SD SF-G TOUGH specification είναι, επίσης, αδιάβροχη με βαθμό προστασίας IPX8 και ανθεκτική στη σκόνη με βαθμό προστασίας IP6X.

Η νέα σειρά SD καρτών SF-G TOUGH specification είναι 18 φορές πιο ανθεκτική από τις standard SD, με την πρώτη μονολιθικού τύπου κατασκευή στον κόσμο (μονοκόμματη φόρμα, χωρίς κενό στην κάρτα) και υλικά υψηλής σκληρότητας, σε αντίθεση με συμβατικές SD κάρτες που αποτελούνται από ένα λεπτό σύνολο 3 τεμαχίων. Προστατεύονται από τις φυσικές ζημιές που μπορεί να επηρεάσει τις συμβατικές κάρτες SD, όπως φθορές στο πλαστικό περίβλημα, στο κλείδωμα προστασίας δεδομένων και στις πλευρές σύνδεσης.

Αυτό έχει επιτευχθεί χάρη στην νέα τεχνολογία που την καθιστά την πρώτη κάρτα μνήμης SD στον κόσμο χωρίς εσωτερικά στηρίγματα και χωρίς κανένα διακόπτη προστασίας εγγραφής. Αυτή η εξέλιξη διασφαλίζει ότι η σειρά SF-G TOUGH specification είναι πολύ πιο άκαμπτη, ενώ τα εύθραυστα τμήματα έχουν αφαιρεθεί εξ’ ολοκλήρου, ενώ έχει κατασκευαστεί από τη Sony, ώστε να παρέχει την καλύτερη ισορροπία σκληρότητας και ανθεκτικότητας. Πλήρως ασφαλής με ενιαία φόρμα, δεν επιτρέπει την εισροή νερού, σκόνης ή βρωμιάς στην κάρτα, φτάνοντας στον υψηλότερο βαθμό προστασίας (IPX8) και ανθεκτικότητας στη σκόνη (IP6X).

Απελευθερώστε την δύναμη της κάμερας

Στο πλαίσιο της τάσης που ξεκινά από τη Sony, οι “mirrorless” φωτογραφικές μηχανές πλήρους καρέ, όπως οι σειρές α9 και α7, παρουσιάζουν όλο και καλύτερες επιδόσεις τόσο στη φωτογραφία όσο και στο βίντεο. Αυτές οι κάμερες κορυφαίας τεχνολογίας βασίζονται σε γρήγορες κάρτες μνήμης για να μεγιστοποιήσουν την απόδοσή τους, και με τους επαγγελματίες φωτογράφους να χρησιμοποιούν κάρτες SD πιο συχνά, οι χρήστες απαιτούν επίπεδα αξιοπιστίας και αντοχής που σχετίζονται με άλλους επαγγελματικούς τύπους καρτών. Με την μεγαλύτερη ταχύτητα εγγραφής στον κόσμο, έως και 299MB/s, ελαχιστοποιείται ο χρόνος εκκαθάρισης buffer, γεγονός που επιτρέπει στον φωτογράφο να τραβήξει πολλά καρέ ανά δευτερόλεπτο και να καταγράψει τη σκηνή που θέλει. Η σειρά SF-G TOUGH specification υποστηρίζει επίσης το V90, το υψηλότερο πρότυπο στην κατηγορία ταχύτητας βίντεο, καθιστώντας την ιδανική για λήψη βίντεο υψηλής ανάλυσης.

Επιπλέον, η μεταφορά φωτογραφιών και αρχείων βίντεο υψηλής ανάλυσης γίνεται απλή με την σειρά SF-G TOUGH specification, χάρη στην ταχύτητα ανάγνωσης έως 300MB/s. Είναι η πιο γρήγορη ταχύτητα στον κόσμο και βελτιώνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της ροής εργασίας μετά την ολοκλήρωση της λήψης. Αναγνωρίζοντας πιο προσεκτικά τις πρακτικές ανάγκες των φωτογράφων, η σειρά SF-G TOUGH specification, χαρακτηρίζεται από φωτεινό κίτρινο σχεδιασμό, καθιστώντας τον εντοπισμό της κάρτας ευκολότερο σε σκοτεινές συνθήκες λήψης.

Απόλυτη Διασφάλιση

Οι κάρτες SD της σειράς SF-G TOUGH specification προσφέρουν ένα εύρος επιπλέον χαρακτηριστικών, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους φωτογράφους σιγουριά και αξιοπιστία. Αυτά περιλαμβάνουν την λειτουργία «SD Scan Utility» η οποία επιτρέπει στον χρήστη να ελέγξει ότι η κάρτα είναι σε καλή κατάσταση, και το «File Rescue Software» που δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να ανακτήσει δεδομένα και φωτογραφίες που έχουν λανθασμένα διαγραφεί. Ακόμη, οι κάρτες SD της σειράς SF-G TOUGH specification είναι ανθεκτικές στις ακτίνες Χ-ray, την θερμοκρασία και την ακτινοβολία UV, είναι αντιστατικές και ανθεκτικές στους μαγνήτες.

Διαθεσιμότητα

Η σειρά καρτών μνήμης SF-G TOUGH θα είναι διαθέσιμη στα 32GB, 64GB και 128GB. Θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη από τον Οκτώβριο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − 3 =