αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑυτή είναι η καλύτερη ώρα του 24ωρου για να στείλεις το βιογραφικό σου σε μια εταιρία

Αυτή είναι η καλύτερη ώρα του 24ωρου για να στείλεις το βιογραφικό σου σε μια εταιρία

Πολλοί άνθρωποι όταν ψάχνουν για δουλειά στέλνουν βιογραφικά στα διαλείμματα, μετά τη δουλειά ή το βράδυ όταν κοιμηθούν τα παιδιά…

Λάθος! Αυτές είναι οι χειρότερες ώρες για να στείλεις το βιογραφικό σου ή για να κάνεις μια αίτηση για δουλειά.

Ελάχιστοι είναι αυτοί που στέλνουν τα βιογραφικά τους πρωί-πρωί πριν φύγουν για δουλειά, πριν πάνε τα παιδιά στο σχολείο, πριν ξεκινήσουν τον καθημερινό μαραθώνιο.

Και όμως, όπως σημειώνει το interactive-education.gr, αυτές είναι οι καλύτερες ώρες για να στείλεις το βιογραφικό σου. Γιατί θα είναι από τα πρώτα μαιλ που θα διαβάσει ο manager πριν ξεκινήσει τον δικό του μαραθώνιο.

Όπως και να έχει, ποτέ μη στείλεις το βιογραφικό σου Παρασκευή μετά τις 12.00 το μεσημέρι. Όλοι θα ετοιμάζονται για το Σαββατοκύριακο και κανείς δεν θα έχει τη διάθεση να κοιτάξει βιογραφικά. Τη Δευτέρα το βιογραφικό σου θα είναι πολύ χαμηλά στη λίστα με τα mail, γιατί πάνω-πάνω θα είναι όσα σταλούν τη Δευτέρα το πρωί, που είναι και η καλύτερη μέρα για να στείλεις το βιογραφικό σου.

Στέλνοντας το βιογραφικό σας Δευτέρα πριν τις 10.00πμ πενταπλασιάζετε τις πιθανότητές σας να σας καλέσουν για συνέντευξη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 + eighteen =