αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτή είναι η εταιρία στην οποία όλοι οι νέοι θέλουν να κάνουν πρακτική (και δεν είναι η Google ή το Facebook)

Αυτή είναι η εταιρία στην οποία όλοι οι νέοι θέλουν να κάνουν πρακτική (και δεν είναι η Google ή το Facebook)

Ποιες είναι οι πρώτες εταιρίες που θα σου έρχονται στο μυαλό, αν σου έλεγαν να πας κάπου για πρακτική άσκηση; Αν μπορούσες να επιλέξεις το που θα πας. Ίσως η Google, το Facebook ή η Apple να ήταν κάποιες από τις πρώτες επιλογές. Κι όμως, φαίνεται ότι η καλύτερη εταιρία για αυτό τον σκοπό είναι άλλη.

Η career πλατφόρμα WayUp έκανε μια μεγάλη έρευνα. Σε αυτή συμμετείχαν πάνω από 100.000 φοιτητές και χιλιάδες εργοδότες. Από την έρευνα προέκυψε ότι τελικά το καλύτερο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης το έχει η SAP.

Το 2019, η γερμανική εταιρεία λογισμικού απασχολούσε πάνω από 1.000 ασκούμενους σε 18 πόλεις σε 6 χώρες και είχε το υψηλότερο ποσοστό μετατροπής των θέσεων πρακτικής, σε θέσεις πλήρους απασχόλησης.

«Εάν εξοπλίσουμε τους Millennials με την καλύτερη τεχνολογία και τους δώσουμε άδεια να είναι τολμηροί, πιστεύω ότι θα παρακολουθήσουμε την επόμενη μεγάλη γενιά να κάνει απίστευτα πράγματα» δήλωσε ο CEO της SAP, Bill McDermott.

Φέτος ήταν η τρίτη χρονιά που η WayUp έφτιαξε την λίστα με τα καλύτερα Internship Programs. Παρακάτω μπορείς να δεις, με αλφαβητική σειρά, τις 100 καλύτερες εταιρίες για τους πρακτικάριους.

https://image.cnbcfm.com/api/v1/image/106066440-image2.png?v=1565207503

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + ten =