αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτές οι σαΐτες ελέγχονται μέσω smartphone και έχουν ξεκινήσει καμπάνια στο Kickstarter (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτές οι σαΐτες ελέγχονται μέσω smartphone και έχουν ξεκινήσει καμπάνια στο Kickstarter (ΒΙΝΤΕΟ)

Είμαστε σίγουροι ότι ως παιδιά προλάβατε τις πασίγνωστες σαΐτες, τα χάρτινα “αεροπλάνα” που κατασκευάζονται διπλώνοντας φύλλα χαρτιού και μπορούν να πραγματοποιήσουν απίθανες πτήσεις, προσφέροντας άφθονο γέλιο σε μικρούς και μεγάλους.

Σήμερα, που στον κόσμο κυριαρχεί η τεχνολογία, ακόμα και οι σαΐτες μπορούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν οι ικανοί εφευρέτες πίσω από το PowerUp Dart project, οι οποίοι εξόπλισαν τέτοια χάρτινα αεροπλάνα με ειδικό σύστημα τηλεχειρισμού με Bluetooth, το οποίο επιτρέπει στον “πιλότο” να ελέγξει τη σαΐτα του από απόσταση μέσω του smartphone του, όπως σημειώνει το Pc Magazine. Για του λόγου το αληθές μπορείτε να δείτε το βίντεο.

Προς το παρόν το εγχείρημα βρίσκεται σε στάδιο χρηματοδότησης, ενώ τρέχει μία καμπάνια στο Kickstarter για να καλύψει τις ανάγκες της εμπορικής του υλοποίησης. Αν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να συμβάλετε κάνοντας κλικ εδώ – σε αυτή την περίπτωση μάλιστα θα πάρετε το δικό σας “αεροπλάνο” πριν από τα Χριστούγεννα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven − 4 =