αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑυτές είναι οι 6 πιο γνωστές πλατφόρμες για να αγοράσεις κρυπτονομίσματα

Αυτές είναι οι 6 πιο γνωστές πλατφόρμες για να αγοράσεις κρυπτονομίσματα

Το bitcoin είναι ένα κρυπτονόμισμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ψηφιακές αγορές και συναλλαγές. Για να αγοράσετε και να πουλήσετε κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του bitcoin, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ανταλλακτήριο.

Οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων είναι ασφαλείς, οικονομικά αποδοτικές, γρήγορες και εύχρηστες.

Τι είναι τα ανταλλακτήρια bitcoin

Τα ανταλλακτήρια bitcoin είναι μια ψηφιακή αγορά όπου μπορείτε να μετατρέψετε ένα νόμισμα, όπως δολάρια ΗΠΑ, σε bitcoin. Πολλά ανταλλακτήρια που υποστηρίζουν το bitcoin υποστηρίζουν επίσης και άλλα ψηφιακά κρυπτονομίσματα.

Οι έμπειροι χρήστες bitcoin μπορεί να ενδιαφέρονται για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επιλογές ανταλλαγής. Για παράδειγμα, ορισμένες ανταλλαγές χρησιμοποιούν κεντρικά συστήματα και λογαριασμούς χρηστών, ενώ άλλες αποκεντρωμένες με έμφαση στο απόρρητο. Ανάλογα με το τι προσπαθείτε να πετύχετε, μπορείτε να βρείτε το ανταλλακτήριο που σας ταιριάζει καλύτερα.

Εδώ είναι μερικές επιλογές με τις πλατφόρμες που μπορείτε να αγοράσετε κρυπτονόμισμα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα the balance.

1. Coinbase (η διασημότερη πλατφόρμα)

Εάν είστε καίνουργιος στον κόσμο του bitcoin και των κρυπτονομισμάτων, το Coinbase είναι μία επιλογή για να ξεκινήσετε, επειδή υποστηρίζει πολλά διαφοερτικά κρυπτονομίσματα, διαθέτει ένα ισχυρό ιστορικό ασφαλείας και λογικές χρεώσεις.

Το Coinbase ισχυρίζεται ότι κατέχει πάνω από 223 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία και διευκολύνει πάνω από 335 δισεκατομμύρια δολάρια σε όγκο συναλλαγών κάθε τρίμηνο. Προσφέρει ισχυρή ασφάλεια μέσω του Coinbase Vaults, του ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων και της χρήσης του χώρου αποθήκευσης εκτός σύνδεσης για τη συντριπτική πλειονότητα των στοιχείων του πελάτη.

2. eToro (για αρχάριους)

Το eToro είναι η επιλογή για τους αρχάριους, καθώς επιτρέπει την αγορά bitcoin χωρίς να διακινδυνευτούν πραγματικά χρήματα.

Αν ψάχνετε μια απλή και εστιασμένη πλατφόρμα που σας επιτρέπει να αγοράσετε bitcoin, ενώ μαθαίνετε περισσότερα για το οικοσύστημα κρυπτονομισμάτων, το eToro μπορεί να βοηθήσει. Όσοι είναι νέοι στο χώρο θα εκτιμήσουν την απλή πλατφόρμα και το σύστημα CopyTrader που σας επιτρέπει να μιμείστε συναλλαγές από άλλους στην πλατφόρμα.

3. Robinhood (για καθόλου κόστος)

Το Robinhood είναι κατάλληλο στις συναλλαγές bitcoin χωρίς προμήθεια.

Στο Robinhood μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε bitcoin χωρίς προμήθειες. Εάν έχετε ήδη κάποια εμπειρία με τις επενδύσεις στο χρηματιστήριο, η αγορά κρυπτονομισμάτων με το Robinhood πιθανότατα θα σας φανεί οικεία, ένα μπόνους για όσους είναι νέοι στον χώρο.

Το Robinhood Crypto είναι τεχνικά ένας ξεχωριστός λογαριασμός που χρησιμοποιείτε παράλληλα με τον λογαριασμό Robinhood. Υποστηρίζει μια αρκετά σύντομη λίστα νομισμάτων.

4. CoinMama (για άμεση αγορά)

Το Coinmama προσφέρει άμεσες αγορές bitcoin με πολλές επιλογές πληρωμής και υψηλά όρια.

Εάν θέλετε να έχετε bitcoin το συντομότερο δυνατό και διαθέτετε ήδη ένα λογαριασμό με bitcoin, ενημερωθείτε για το Coinmama. Διαθέτει γρήγορη ρύθμιση και επαλήθευση λογαριασμού. Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε να αγοράσετε bitcoin αμέσως χρησιμοποιώντας διάφορους τρόπους πληρωμής, αν και μπορεί να υπάρχει αρκετά υψηλή τιμή για αυτά τα προνόμια άμεσης αγοράς.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για να αγοράσετε ένα από τα δέκα διαφορετικά νομίσματα. Όταν κάνετε μια παραγγελία, τα χρήματα επαληθεύονται αμέσως με τη συνδεδεμένη κάρτα σας από την Coinmama, και στη συνέχεια το κρυπτονόμισμα που επιλέξατε κατατίθεται στο πορτοφόλι κρυπτογράφησης. Όσοι βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και την ΕΕ έχουν πρόσθετες επιλογές instant funding που δεν είναι διαθέσιμες στις ΗΠΑ.

5. BlockFi (για τόκο και δανεισμό)

Το BlockFi παρέχει την επιλογή δανεισμού χρησιμοποιώντας bitcoin ως ασφάλεια, συναλλαγή χωρίς προμήθειες και δανεισμό για να κερδίσουμε τόκους.

Εάν έχετε πολλά κρυπτονομίσματα και θέλετε να κάνετε περισσότερα με αυτά χωρίς να τα πουλήσετε, θα πρέπει να γνωρίζετε για το BlockFi.

Το BlockFi σάς επιτρέπει να κερδίζετε τόκους όταν καταθέτετε το bitcoin σας σε έναν λογαριασμό. Εάν θέλετε να ξεκλειδώσετε το bitcoin σας χωρίς πώληση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπάρχον bitcoin ως εγγύηση για ένα δάνειο, αλλά λάβετε υπόψη τα επιτόκια από 4,5% έως 9,75% και το απαιτούμενο τέλος προέλευσης 2%. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε και να πουλήσετε bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα χωρίς πρόσθετα τέλη συναλλαγών.

6. Bisq (για ιδιωτικότητα)

Το Bisq βελτιώνει το απόρρητο και την ανωνυμία κατά την αγορά και την πώληση bitcoin μέσω μιας εφαρμογής ανοιχτού κώδικα.

Για όσους ενδιαφέρονται για την ανωνυμία που παρέχεται από το bitcoin, το Bisq μπορεί να προσφέρει αυτό που ψάχνετε. Πρόκειται για ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο που δεν απαιτεί εγγραφή ή λογαριασμό. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bisq για αγορά και πώληση με σχεδόν απόλυτο απόρρητο.

Πηγή: Fortune Greece

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + four =