αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτές είναι οι 50 πιο καινοτόμες επιχειρήσεις του πλανήτη

Αυτές είναι οι 50 πιο καινοτόμες επιχειρήσεις του πλανήτη

To αμερικανικό FactCompany δημοσίευσε την λίστα του με τις 50 πιο καινοτόμες επιχειρήσεις του πλανήτη για το 2022. Μέσα στην λίστα περιλαμβάνονται brands από διαφορετικά πεδία. Και το κάθε ένα από αυτά έχει την δική του ιστορία καινοτομίας να παρουσιάσει.

Με «πράσινες» πρωτοβουλίες που εφάρμοσαν εταιρίες όπως η Stripe, αναπτύσσοντας χημικά χωρίς την παραδοσιακή εξάρτηση από ορυκτά καύσιμα (Solugen, Twelve), ηλεκτροδοτώντας κατοικίες χαμηλού εισοδήματος (BlocPower) και χρησιμοποιώντας δεδομένα για να βοηθήσουν τις χώρες (Climate Trace), τις εταιρείες (Watershed) και τους ιδιώτες (Doconomy) να ελαχιστοποιήσουν τα αποτυπώματα άνθρακα τους.

Άλλες προσαρμόζονται στον κόσμο των υβριδικών χώρων εργασίας μας, δημιουργώντας εργαλεία έχοντας κατά νου το άγχος της remote εργασίας (Microsoft), δημιουργώντας εικονικούς πίνακες που μετατρέπουν κάθε συνάντηση σε ευκαιρία για συνεργασία (Miro) και αναπτύσσοντας λογισμικό σχεδιασμού που επιτρέπει σε κάθε εργαζόμενο να ένας αποτελεσματικός visual communicator (Canva).

«Αυτές οι ιστορίες, που βρίσκονται στη λίστα μας με τις 50 πιο καινοτόμες εταιρείες του κόσμου» σημειώνει το αμερικανικό Μέσο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το TOP-10. Ολόκληρη η λίστα εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 3 =