αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτές είναι οι 50 καλύτερες πόλεις του κόσμου για digital νομάδες αυτή τη στιγμή- Οι 4/5 πρώτες είναι στην Πορτογαλία

Αυτές είναι οι 50 καλύτερες πόλεις του κόσμου για digital νομάδες αυτή τη στιγμή- Οι 4/5 πρώτες είναι στην Πορτογαλία

Ένα από τα πιο γνωστά sites, το οποίο αποτελεί «οδηγό» για πολλούς ψηφιακούς νομάδες σε όλο τον κόσμο, είναι το Nomadlist.com. Και είναι αυτό που έφτιαξε την λίστα που θα δεις παρακάτω. Εκεί περιλαμβάνονται οι 50 καλύτερες πόλεις του κόσμου για digital νομάδες αυτή τη στιγμή.

Στο εν λόγω website κάποιος μπορεί να βρει χρήσιμες πληροφορίες και κυρίως να δει ποιες χώρες ή πόλεις είναι… οι πιο φιλόξενες για τέτοιου είδους επαγγελματίες. Το site εξετάζει μια σειρά από παραμέτρους, όπως το κόστος διαμονής, την ταχύτητα του ίντερνετ, τη διασκέδαση ή την ασφάλεια. Ενώ παίζει ρόλο και η βαθμολογία που έχουν βάλει στην εκάστοτε περιοχή οι νομάδες.

Κάπως έτσι διαμορφώνονται διάφορες λίστες. Παρακάτω θα δεις τις 50 καλύτερες πόλεις για να εργαστείς ως digital νομάς αυτή την στιγμή. Στην κορυφή η Λισαβόνα. Δείτε την πλήρη λίστα εδώ. Πατώντας πάνω σε κάθε πόλη, μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες για την τοποθεσία και την ζωή εκεί.

Όπως παρατηρούμε, η μόνη Ελληνική πόλη μέσα στην λίστα είναι η Αθήνα, και συγκεκριμένα στη θέση 30.

Ενώ είναι εντυπωσιακό το… σκορ της Πορτογαλίας. Αφού στις 5 πρώτες θέσεις της λίστας φιγουράρουν 4 Πορτογαλικές πόλεις.

Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη λίστα ανανεώνεται συνεχώς και η κατάταξη των πόλεων αλλάζει ανάλογα με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 2 =