αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτές είναι οι 3 top συμβουλές του CEO του Linkedin, για να φτάσεις στην επαγγελματική επιτυχία

Αυτές είναι οι 3 top συμβουλές του CEO του Linkedin, για να φτάσεις στην επαγγελματική επιτυχία

Η «εκτόξευση» του ξεκίνησε το 2009. Όταν ανέλαβε τη θέση του CEO στο Linkedin. Μιλάμε για τον Jeff Weiner. Αναμφίβολα, έκανε καλό και στην εταιρία. Κατάφερε να αυξήσει τη βάση χρηστών της πλατφόρμας, από τα 33 εκατ. στα 420 εκατ. χρήστες. Την ίδια στιγμή, τα έσοδα της αυξήθηκαν από τα 78 εκατ. δολάρια, στα 3 δισ. δολάρια.

Κάποια στιγμή, είχε δώσει μια συνέντευξη στους New York Times. Εκεί, παρέθεσε τις 3 top συμβουλές καριέρας, που έχει να δώσει ο ίδιος.

1- Να ξέρεις τι θέλεις να πετύχεις: «Έχεις μόνο 15 δευτερόλεπτα για να απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση: Κοιτάζοντας την καριέρας σου σε 20 ή 30 χρόνια από σήμερα, τι θα ήθελες να έχεις πετύχει;». Αυτή είναι η πρώτη συμβουλή καριέρας, που δίνει ο Jeff Weiner. Και όπως παραδέχεται, πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να προσδιορίσουν τι ακριβώς θέλουν. Αν καταλήξεις στους στόχους σου, τότε ανέπτυξε τα ταλέντα και τα skills που χρειάζονται. Έχε επίσης τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί μπορεί εξωτερικοί παράγοντες να σε βοηθήσουν στη διαδρομή.

2- Περιέβαλε τον εαυτό σου με τα καλύτερα ταλέντα: Το περιβάλλον μας, μπορεί να μας διαμορφώσει. Κάνε παρέα με ανθρώπους που σε εμπνέουν και σε παρακινούν. Αν βάλεις γύρω σου τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους, είναι πιθανό να ανέβεις και εσύ επίπεδο.

3- Πάντα να παίρνεις γνώσεις: «Ο κόσμος κινείται σήμερα πολύ γρήγορα, για να επαναπαυτούμε στην γνώση που πήραμε κάποτε», τονίζει ο Weiner. Να είσαι πάντα ανοιχτό σε νέες προτάσεις και ιδέες. Λάβε το feedback που χρειάζεται και προσπάθησε να εξελιχτείς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − twelve =