αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑυτές είναι οι 10 χώρες με την καλύτερη υγεία και ασφάλεια για digital nomads- Μπορείς να βγάλεις visa για 1 χρόνο στην κορυφαία χώρα

Αυτές είναι οι 10 χώρες με την καλύτερη υγεία και ασφάλεια για digital nomads- Μπορείς να βγάλεις visa για 1 χρόνο στην κορυφαία χώρα

Σήμερα, σχεδόν 40 κράτη εκδίδουν ειδικές visa για ψηφιακούς νομάδες. Πολλοί remote workers όταν επιλέγουν έναν προορισμό, λαμβάνουν υπόψη παραδοσιακά κριτήρια όπως το κόστος ζωής, οι απαιτήσεις της visas και η ποιότητα του ίντερνετ.

Ωστόσο, τα προηγούμενα χρόνια έδειξαν αυτά που πραγματικά έχουν σημασία: Η ασφάλεια και η υγεία. Μετά από μία ολοκληρωμένη έρευνα, το markeplace για προγραμματιστές, lemon.io, έφτιαξε την απόλυτη λίστα με τους ασφαλέστερους και πιο υγιεινούς προορισμούς για digital nomads. Τα rankings προέκυψαν μετά από ανάλυση δεδομένων του 2022 Global Health Security Index.

Η Αυστραλία είναι στο Νο1 των χωρών με την καλύτερη υγεία για νομάδες. Η Αυστραλία προσφέρει μια μακροπρόθεσμη visa που ονομάζεται πρόγραμμα «Working Holiday Maker» και επιτρέπει στους ψηφιακούς νομάδες να εργαστούν και να ζήσουν στη χώρα για 1 χρόνο. Το πρόβλημά είναι ότι πρέπει να είστε μεταξύ 18 και 30 (ή 35 σε ορισμένες περιπτώσεις) για να μπείτε στο πρόγραμμα, σύμφωνα με τον ιστότοπο του τουριστικού Οργανισμού της χώρας.

Οι 10 χώρες που είναι κορυφαίες στο κομμάτι της υγείας, για digital nomads

Αυστραλία

Γερμανία

Νέα Ζηλανδία

Γαλλία

Ισπανία

Νορβηγία

Μεξικό

Εσθονία

Πορτογαλία

Ουγγαρία

Οι 10 πιο ασφαλείς χώρες για digital nomads

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − nine =