αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑυτές είναι οι 10 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο

Αυτές είναι οι 10 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο

Η Air New Zealand αναδείχθηκε η βασίλισσα της κατάταξης της AirlineRatings.com, που ασχολείται με την ασφάλεια των αεροπορικών εταιρειών και τις κριτικές των υπηρεσιών τους.

Εκθρονίζοντας την Qatar Airways, η οποία τερμάτιζε πρώτη για δύο συνεχόμενες χρονιές στην κατάταξη με τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείς στον κόσμο, η Air New Zealand μπορεί πλέον να αποκαλείται η καλύτερη αεροπορική. Τουλάχιστιν σύμφωνα με την κατάταξη της AirlineRatings, που της χάρισε την πρώτη θέση λόγω της υπηρεσίας «Skynest», μια γωνιά από διαθέσιμες κουκέτες στο αεροσκάφος, και της ασφάλειας που εξασφαλίζει στην πτήση.

Στις επιμένους κατηγορίες, η Air New Zealand κατέλαβε την πρώτη θέση για την καλύτερη οικονομική θέση, αλλά η Qatar Airways είχε το προβάδισμα στην business class. ενώ η Singapore Airlines κατατάχθηκε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία πρώτης θέσης.

Ως οι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους αναδείχθηκαν η Southwest στις ΗΠΑ και η Ryanair στην Ευρώπη.

Η AirlineRatings.com χρησιμοποιεί κριτήρια όπως η ηλικία του στόλου, οι κριτικές των επιβατών και η κερδοφορία. Οι 10 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα:

1. Air New Zealand
2. Qatar Airways
3. Etihad Airways
4. Korean Air
5. Singapore Airlines
6. Qantas
7. Virgin Australia/Virgin Atlantic
8. EVA Air
9. Cathay Pacific Airways
10. Emirates

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six − 1 =