αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑυτές είναι οι χώρες στις οποίες οι άνθρωποι δουλεύουν τις περισσότερες ώρες- Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα

Αυτές είναι οι χώρες στις οποίες οι άνθρωποι δουλεύουν τις περισσότερες ώρες- Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα

Μπορεί γενικότερα να υπάρχει η άποψη ότι οι Έλληνες… δεν δουλεύουν και πολύ σκληρά, ωστόσο βλέποντας καθαρά τις εργατοώρες, φαίνεται ότι στην Ελλάδα εργαζόμαστε πολύ.

Το Business Insider κάνει αναφορά στην λίστα που δημιούργησε ο OECD, με τις χώρες που έχουν τις πιο εξουθενωτικές εργάσιμες εβδομάδες. Στην 16η θέση βλέπουμε την Ελλάδα. Με 38,8 ώρες εργασίας την εβδομάδα.

Πρώτη στην λίστα είναι η Κολομβία, με 47,7 ώρες εργασίας την εβδομάδα. Ακολουθεί η Τουρκία με 47 ώρες ανά εβδομάδα. Την πρώτη 5αδα συμπληρώνουν Μεξικό, Κόστα Ρίκα και Νότιος Αφρική. Ενώ οι ΗΠΑ είναι στη θέση 19. Όσο για το ποια είναι η χώρα με τις λιγότερες ώρες εργασίας ανά εβδομάδα; Αυτή είναι η Ολλανδία με 29 ώρες.

Η ετήσια κατάταξη του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (OECD) περιλαμβάνει 40 χώρες από όλο τον κόσμο και σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο μέσος όρος ωρών εργασίας την εβδομάδα ήταν 36,8 το 2018.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + seven =