αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του αναδιπλούμενου smartphone της Xiaomi

Αυτές είναι οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του αναδιπλούμενου smartphone της Xiaomi

Τον τελευταίο καιρό έχει ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση, η οποία αφορά τα αναδιπλούμενα smartphones τα οποία έρχονται… από το μέλλον. Τώρα όμως για πρώτη φορά βλέπουμε μια εταιρία να βγάζει επίσημες φωτογραφίες και να μιλά για ένα τέτοιο κινητό. Η εταιρία είναι η Xiaomi. Η οποία οδεύει ολοταχώς προς το λανσάρισμα ενός τέτοιου smartphone. «Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του τηλεφώνου, η ελαστική αναδιπλούμενη οθόνη, αναπτύχθηκε από την Xiaomi σε συνεργασία με έναν προμηθευτή. Πέρα από την οθόνη, το design, ο μηχανισμός αναδίπλωσης και η προσαρμογή του MIUI αναπτύχθηκαν από εμάς», τονίζει η εταιρία στο LetsGoDigital.

«Η Xiaomi είναι η πρώτη εταιρία στον κόσμο που παρουσιάζει ένα διπλά αναδιπλούμενο smartphone και αντιμετώπισε τις ίδιες τεχνικές δυσκολίες και στις τρεις μορφές του – διπλά διπλωμένο, μονά διπλωμένο και tablet. Πριν να βρούμε την καλύτερη λύση, η Xiaomi πραγματοποίησε εκτεταμένες έρευνες στην ανάπτυξη ενός συμπαγούς μηχανισμού αναδίπλωσης», λέει η εταιρία.

Και συμπληρώνει: «Είναι λάθος να πιστεύετε πως μία αναδιπλούμενη οθόνη μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε αναδιπλούμενο smartphone χωρίς σημαντικές προόδους στην τεχνολογία. Κάθε κομμάτι της βιομηχανικής αλυσίδας έδωσε τη μοναδική συμβολή του. Η Xiaomi πιστεύει πως τα καινοτόμα προϊόντα και η σωστή εμπειρία χρήστη είναι δυνατά με την ισχυρή συνεργασία και συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων».

https://nl.letsgodigital.org/uploads/2019/02/vouwbare-smartphone-1024x853.jpg

https://nl.letsgodigital.org/uploads/2019/02/opvouwbare-xiaomi-smartphone-1024x676.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − 4 =