αρχικηVIRALΑυτές είναι οι πιο ασφαλείς χώρες στην εποχή του κορονοϊού- Πιο ψηλά από την Ελλάδα η Κύπρος

Αυτές είναι οι πιο ασφαλείς χώρες στην εποχή του κορονοϊού- Πιο ψηλά από την Ελλάδα η Κύπρος

Κατά γενική ομολογία, η Ελλάδα είναι μέσα στην χώρες που κατάφεραν να αντεπεξέλθουν με επιτυχία μπροστά στον κίνδυνο που ονομάζεται Covid-19. Αλλά ποιες χώρες είναι οι πιο ασφαλείς στην εποχή της πανδημίας; Κάτι που προφανώς θα παίξει ρόλο και στην «επόμενη ημέρα».

Το Deep Knowledge Group με έδρα στο Λονδίνο, συγκέντρωσε και ανέλυσε τα στοιχεία για τον κορονοϊό από 200 χώρες και δημιούργησε ένα σύστημα κατάταξης. Για την αξιολόγηση των χωρών, οι αναλυτές έλαβαν υπόψη τους δεκάδες παραμέτρους, ανάμεσά τους η αποτελεσματικότητα της καραντίνας, οι κυβερνητικοί χειρισμοί, η διαθεσιμότητα κλινών στα νοσοκομεία, αλλά και η προστασία από τη μόλυνση, η θνησιμότητα και η διεξαγωγή ελέγχων, μεταξύ άλλων.

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η λίστα που θα δείτε στην συνέχεια. Η Ελλάδα είναι στην 30η θέση της λίστας με τις πιο ασφαλείς χώρες σε ό,τι αφορά στον κορονοϊό. Πίσω από το Ισραήλ και τη Γερμανία, που καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις, είναι η Νότια Κορέα, η Αυστραλία και η Κίνα. Η Κύπρος είναι μία θέση ψηλότερα από την Ελλάδα, στην 29η.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλο το TOP-40, μέσα από το σχετικό γράφημα που έφτιαξε το Forbes.

https://specials-images.forbesimg.com/imageserve/5e950ad41762c60007805b56/960x0.jpg?fit=scale
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + 5 =